Annonce

Vi kan alle gøre noget godt for vores miljø og klimaet

Vi kan alle gøre noget godt for vores miljø og klimaet
27. maj 2019 Dina Boysen

27. maj 2019

Vi kan alle gøre noget godt for vores miljø og klimaet

Tekst: ZENZ
Foto: ZENZ

Forbrugerne efterspørger i større og større omfang sunde og bæredygtige produkter. FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, og forbrugernes ønsker om produkter og behandlinger der understøtter en sund og bæredygtig livsstil, er med til at forandre skønhedsbranchen.

For nyligt blev der gennemført en analyse foretaget af Svanemærket, der viser, at 63 % af forbrugerne i Danmark er opmærksomme på, samt efterspørger, produkter, hvor der er sikkerhed for at produktion, emballage og indhold ikke skader miljøet og forbrugeren.

Det stiller krav til salonejere om at tilbyde kunderne produkter, der lever op til disse krav og her er mærkningerne vigtige, da det er salonen og kundens eneste bevis for, at produktet ikke har ingredienser, der skader miljøet elle sundheden.

Mange producenter og frisører er godt på vej mod grøn omstilling, og i Zenz har de arbejdet målrettet med at inkorporere FN’s verdensmål for bæredygtighed i deres produkter og saloner. Zenz ønsker at dele den viden og de erfaringer, som de har, så branchen kan medvirke til at opfylde FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Hvis du besøger Nordic Hair Awards and Expo, kan du møde Zenz og høre mere om, hvad du kan gøre for miljøet, klimaet og sundheden i din salon – selv de små ændringer kan gøre en forskel.

Læs mere om Svanemærket her

ANNONCE