Annonce

Winter has come… Game of Thrones frisurer

Winter has come… Game of Thrones frisurer
15. april 2019 Sascha Tejlmann

15. april 2019

Winter has come… Game of Thrones frisurer

Tekst: Kristine Larsen

En lang ventetid er ovre – endelig er den ottende og sidste sæson af serien, der har taget verden med storm, kommet. Vi taler selvfølgelig om Game of Thrones. Hvad end man er fan af serien eller aldrig har set et eneste afsnit, er vi sikre på, at de fleste har set nogle af seriens mest ikoniske frisurer. Serien, der er fuld af spænding og drama i et eventyrlig middelalder landskap, byder på en række episke frisurer, der har inspireret flere frisører verden over. For at fejre den nye sæson har vi fundet nogle moderne fortolkninger af frisurerne fra successerien.

En af serien måske mest ikoniske frisurer tilhører “the Mother of Dragons” Daenerys Targaryen, også kendt som Khaleesi. I serien er hun ofte stylet med flotte flettefrisurer men halvdelen af håret opsat og resten hængende løst. @dawnofbraids har talt ned til den nye sæson ved at dele et nyt look hver dag frem til premieredatoen. Her er to af de looks, inspireret af Khaleesis lækre lokker.

Det er ikke kun Khaleesis frisurer, der har fået stor opmærksomhed. Den kolde, blonde hårfarve, der næsten er hvid som sne, har også fået meget opmærksomhed. Her hos @sjakkmattfrisor er et look med lange, lyse lokker i ægte Khaleesi-stil.

Fine flettefrisurer er ofte set i Game of Thrones, både på Khaleesi og andre roller i successerien. Vi synes ikke, at serien havde været den samme uden alle de flotte frisurer, og vi kan ikke få nok at kreative fletninger. Det samme synes @alex_haircraft, der deler en masse lækre flettefrisurer på sin Instagram. Blandt dem findes vi disse to.

Lange, lækre lokker er blevet set på flere af seriens kvinder. Blandt andet havde dronningen af Westeros, Cersei Lannister, langt lyst hår frem til seriens femte sæson, hvor seerne blev vidne til, at dronningen fik et nok så brutalt hårklip i forbindelse med en straf. Resultatet blev et kort pixie cut, der giver dronningen et særpræget “statements look”. Vi har fundet to frisurer, der begge ligner dronningens ikoniske looks.

En af seriens mandlige roller, der har fået stor opmærksomhed, er Khal Drogo og hans lange hår. Selv om der er delte meninger om ham, er der noget med det lange hår, skægget og den muskuløse krop, der giver et tough udtryk. Vi synes, at der er nogle ligheder mellem Khal Drogo og norske Lasse Matberg, der for tiden er aktuel i den italienske udgave af Vild med dans. På sin Instagram har han delt billedet fra sin debut på danskegulvet, inspireret af Game of Thrones – vi synes at han ville passe perfekt ind i serien!

Psst!
Vidste du, at i Dothraki-kulturen, som Drogo er en del af, skal mændene klippe deres lange hår, hvis de er blevet bekæmpet i krig? Og det lange hår indikerer derfor, at han aldrig er blevet bekæmpet. Fun fact!

Vi kan ikke få nok af lækre Game of Thrones-inspirerede frisurer, og frisurekollektionen Freedom 3D af Manuel Mon har lavet en række fantastiske avant garde-frisurer, som der især er Game of Thrones vibe i.

Hår: Manuel Mon @manuelmonoficial
Foto: Bernardo Baragaño
Makeup: María Montes
Stylist: Visori Fashionart
Model: Celia Fernández Sastre
Extensions: Elegance Hair Extensions
Produkter: Revlon Professional
3D Technology: Selegna Design

ANNONCE