Annonce

Få styr på de mandlige kunder med Stine og Christian

Få styr på de mandlige kunder med Stine og Christian
14. maj 2019 Dina Boysen

14. maj 2019

Få styr på de mandlige kunder med Stine og Christian

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Camilla Svensson

At frisørverdens blik er blevet vendt mod manden, er hverken en hemmelighed eller en nyhed, men det er vigtigt at holde sig opdateret. Nogen, der virkelig har sat manden i fokus den seneste tid, er Wella Professionals med deres seneste lanceringer SEBMAN fra Sebastian og System Man. I løbet af Wellas inspirationsrejse til Dubai, fik vi talt ekstra meget om trends, konsultation og farve til mænd med Christian Andersson og Stine Høppner, der begge er en del af Wella Nordic Creative Team.

”Dette forår er den mest trendy frisure en crop; siderne er korte, håret kæmmes fremad og pandehåret klippes af”, fortæller Christian. Også single curl kommer stærkt efter. Den laves gennem en klipning, der hedder quiff. En quiff har længere hår på toppen end en crop, og for at skabe en single curl styles håret i sideskilning og en tot tages frem og lægges i panden.

Christian fortæller også, at der i klipningen vil komme mere hjørne på siderne. ”Som en ugle måske, eller som The Prodigy men ikke lige så ekstremt”, siger han med et glimt i øjet.

Stine præciserer: ”Det kan godt være, at man ikke kommer til at se hjørnerne i fyrenes stylinger i gadebilledet, men det gør en stor forskel på balancen i looket. Vi har længe været vant til at se, at mændene selv fjerner hjørnerne maskinkort på siderne, og lader det lange på toppen blive”.

Kært barn har mange navne. I løbet af den nordiske rejse til Dubai kommer det frem, at finnerne kalder frisuren for ananas, svenskerne og danskerne kalder den for Paradise Hotel-hår, og nordmændene kalder den for partysvenskeren. Uanset hvad den kaldes, er den ikke længere en del af trendbilledet, selvom den sikkert kommer til at blive hængende et stykke tid endnu.

Artiklen er længere – læs den i vores online magasin her!

Den klassiske klipning quiff er trendy dette forår, enten stylet klassisk bagud eller som en single curl med en tot, der går ned i panden.

Krøller og tydlige hjørner i klipningen kommer stærkt ind i trendbilledet dette forår. Husk at tilbyde dine mandlige kunder farve, der skaber volumen og gør, at håret ser fyldigere ud.

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 2. udgave 2019.

ANNONCE