Annonce

WELLA-UNICEF Making Waves

WELLA-UNICEF Making Waves
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

WELLA-UNICEF MAKING WAVES

Wella Making Waves - gør en forskel - del din passion

Én dansk frisør har nu muligheden for at blive en del af Wella-Unicef Making Waves programmet og rejse 2 uger til Brasilien i september 2013 og undervise udsatte unge i frisørfaget på en af de UNICEF-støttede frisøruddannelsescentre.

WELLA-UNICEF MAKING WAVES er et længerevarende program mellem Wella Professionals, UNICEF, frisører og deres kunder i hele verden om at røre og forandre livet for udsatte unge mennesker i vækstlande, begyndende med Brasilien, gennem træning, frisøruddannelse og mentorordninger. I Brasilien strækker programmet sig over tre år for at:

  • Yde træning til 7.500 unge mennesker fra 1.300 kommuner
  • Hjælpe dem med at få opfyldt en drøm ved at tilbyde dem muligheden for at få professionel frisørundervisning i tre nye fuldtudstyrede frisøruddannelsescentre.
  • Aktivere frisører fra støttelande til at dele deres passion og viden med udsatte unge mennesker i 2 uger hvert år.
  • Hjælpe de færdiguddannede frisører med at finde muligheder for at skabe en frisørkarriere, hvor de bor og øge deres færdigheder gennem Wella Professionals solide netværk og uddannelsesprogram.

Ansøgningsfristen for danske frisører er 31. januar 2013.

Snak med din Wella salgsrepræsentant eller ring til Wella kundeservice på tlf. 33 26 91 11 for at høre mere om dine muligheder for at blive en del af Wella-Unicef Making Waves.

Hør mere om Wella-Unicef Making Waves

Hvad siger de, der har prøvet projektet?

  • Om WELLA PROFESSIONALS: Wella Professionals er det førende brand hos P&G Salon Professional, en division af P&G Beauty and Grooming, en verdensleder og ekspert inden for hår og skønhed. Wella Professionals har eksisteret i 130 år og er et førende professionelt brand, der har formet salonindustrien gennem innovation, inspiration og salonpartnerskab. Wella Professionals mission er at forene mennesker, der er passionerede omkring hår og tilbyde enestående produkter og behandlinger, eksperttræning og kreativ inspiration for at skabe øjeblikke af hårtriumfer. For yderligere information, venligst set www.wella.com
  • Om UNICEF: UNICEF er verdens største humanitære børneorganisation, der arbejder for børn og deres rettigheder i mere end 190 lande. Med status som FN’s børnefond med udviklingshjælp arbejder UNICEF for at hjælpe ethvert barn med at realisere sit fulde potentiale. Sammen med sine samarbejdspartnere yder UNICEF sundshedspleje, ernæring, uddannelse og beskyttelse af børn i akut behov, samtidig med at de samarbejder med regeringer for at sikre, at de indfrier deres løfte om at beskytte og fremme børns rettigheder. UNICEF er afhængige af frivillige donationer fra individer, regeringer, institutioner og virksomheder og får ingen økonomisk støtte fra FN. For mere information, se www.unicef.org.uk


ANNONCE