Annonce

WELLA-UNICEF Making Waves 2016

WELLA-UNICEF Making Waves 2016
7. december 2016 bal@freemindsmedia.com

07. december 2016

WELLA-UNICEF Making Waves

Making Waves blev udviklet i samarbejde med UNICEF i 2011, har med succes givet færdigheder og erhvervsuddannelse til at hjælpe med at styrke mere end 37.000 sårbare børn og deres familier.
Her ses Colin McAndrew, som var en af mentorerne i Making Waves-programmet.

2016 markerer 5-års jubilæet for Wella-UNICEF ‘Making Waves’-programmet. Programmet, der  i Brasilien, Rumænien og Vietnam, og give dem håb om en lysere fremtid.

Hvert år giver Wella en gruppe engagerede frisører fra hele verden mulighed for over 2 uger at dele deres passion og viden med unge modtagere og give dem frisørfærdigheder, der kan hjælpe dem med at generere en levevej og berede vejen til en lysere fremtid for disse sårbare unge mennesker og deres familier.

I september vendte ni passionerede Wella-UNICEF Making Waves-mentorer tilbage til Vietnam for anden gang siden lanceringen for at hjælpe med at uddanne en ny klasse med 25 studerende. De brugte også tid på at besøge og lykønske den succesrige og inspirerende nyuddannede Making Waves-klasse fra 2015.

En af mentorerne var Colin McAndrew, en mentor fra Storbritannien: “Jeg er blevet velsignet med muligheder i mit liv, og jeg mener det er det perfekte partnerskab at kunne dele det med børn, der er meget mindre heldige, end jeg selv har været.”

En uddannelsesgave er den smukkeste gave
En svensk Wella sælger, Sofie Mathlin, deltog i Making Waves-rejsen til Vietnam som støtte for mentorerne. Hun sikrede, at alle informationer og færdigheder, som mentorerne gav videre til de studerende, var korrekte ud fra Wellas synspunkt.

“Mit stærkeste minde er, da børnene helt spontant fortalte os, at de aldrig ville stoppe med at hjælpe andre. Der vidste jeg, at vi havde fuldført vores mission! Vi underviste dem i en færdighed, de vil tage med sig, og de lærte, at de har færdigheder, de kan give videre og hjælpe endnu flere”, forklarer Sofie.

Noora Kangas-Kuutti fra Finland er enig og tilføjer:

”Man kan ikke ændre hele verden. Men hvis man kan påvirke blot en enkelt persons verden, er det også fint. Jeg er frisør fra Finland, og jeg har gjort mit bedste for at hjælpe et stort antal unge, der ikke selv har haft nogen muligheder.”

Wella Professionals har det mest omfattende frisøruddannelsesprogram i verden, der hjælper med at udvikle 1,7 millioner frisører hvert år. WELLA-UNICEF Making Waves-kampagnen bygger på denne arv og tilbyder frisører en unik mulighed for at dele deres kreativitet og passion for hår med unge mennesker.

 


ANNONCE