Annonce

Wella TrendVision 2015 i Berlin

Wella TrendVision 2015 i Berlin
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

Wella TrendVision 2015 i Berlin

Stemningen var sat med passion, livsglæde og engagement og ikke mindst et fantastisk show og nogle fantastiske dage i Berlin, da Wella holdt sit TrendVision 2015. Der blev kåret vindere inden for kategorierne Young Talent og Color Vision, og såvel Sebastian som Wella præsenterede trenden 2016.


Alle vinderne af TrendVision Awards 2015.

Oplevelsen er kæmpe stor, når man deltager i Wella TrendVision. Og denne gang var bestemt ingen undtagelse.

Over tre dage blev der afviklet International TrendVision 2015 Award, der blev uddelt en Wella Family Award, bl.a. til Nikita, der har saloner i såvel Norge som Sverige, og der var mulighed for at kaste et ”sneak peak” på trenden 2016 – både når det gælder Wella og Sebastian.

Samtidig var dettes års TrendVision også en fejring af Wella’s 135 års jubilæum.

“Vi fejrer vores 135 år med en fantastisk arv og nyskabende innovation, og vi ser frem til en spændende fremtid. I Wella familien er vi dedikerede til at tage os rigtig godt af millioner af talentfulde og passionerede frisører over hele verden, og det er derfor, vi stadig er her dag”, lød det fra Wella Executive Vice President, Sylvie Moreau.

Netop for at fejre 135 år med passion for hår, uddelte man “Wella Family” Recognition Awards, og én af dem gik til Inger Ellen Nicolaisen fra Raise salonerne i Norge og Sverige, der tæller 140 saloner og syv skoler.

Læs også: Wella Nordic Team viste trends for AW15

”Vi er utroligt stolte af, at have modtaget prisen”, lyder det fra Espen Karlsen, der er adm. direktør i Raise, som tæller hele tre kæder, nemlig Nikita, HeadMaster og HairShop.

”Vi har samarbejdet med Wella, siden vi åbnede vores første salon for 30 år siden, og det er da fantastisk at opleve, at de påskønner samarbejdet med en pris som ”Wella Family” Recognition Award – og så ser vi frem til yderligere 30 års samarbejde”, siger Espen Karlsen med et smil.

Raise dækker som nævnt over tre kæder; Nikita, der er den mere eksklusive kæde, HairShop, der primært henvender sig til de unge, og HeadMaster.

Der blev også uddelt en Wella Life Achievement Award, der gik til grundlæggeren af Nioxin Eva Graham.

Vinderne af International Trend Vision 2015 Awards

I år deltog 69 frisører fra 37 lande i International TrendVision 2015 Awards. Alle var de vindere af de lokale, nationale TrendVision Awards og udvalgt blandt 5.000 ansøgere. Hver af deltagerne havde forberedt et kreativt mesterværk, der afspejlede deres kunnen inden for enten Young Talent eller Color Vision kategorierne.

Danmark havde desværre ingen deltagere med denne gang, men både Norge, Sverige og Finland var repræsenteret, og Finland vandt som eneste nordiske land en pris, nemlig bronzeprisen i Young Talent, der gik til Sonya Rättö fra Prof Tampere.

Læs også: Wella Professionals – TRENDS AW 2015

De øvrige vindere I Young Talent var: Young Talent GOLD: Mikaela Edwards, Runway, New Zealand, Young Talent SILVER: Zoe Huang, Zoom Hairdressing, Taiwan og Young Talent PEOPLE’S CHOICE: Calogero Castellana, Mimì Hair Fashion, Italien.

I Color Vision kategorien var vinderne: Color Vision GOLD: Patcharee Apirom, MOGA, Thailand, Color Vision SILVER: Guiping Zhang, Tiffany Salon, Kina, Color Vision BRONZE: James Fang, Headline, Taiwan og Color Vision PEOPLE’S CHOICE: Alina Iulia Calin, AYO Salon, Rumænien.

Trenden 2016

Wella Professionals Couture Color præsenterede Ecaille Collection for SS16. Det gælder et unikt udtryk af blide metalagtige farvetoner og former, og kodeordet er individualisme.

Inspirationen er hentet fra de blide toner og strukturer i skildpaddens skjold, og farvenuancer og teknikker skræddersys til kunderne hudtone og hårfarve.

Sebastian Professionals præsenterede også den nye kollektion TRANSCENDENCE. Den drivende kraft bag kollektionen er Sebastian Global Artistic Directors Michael Polsinelli og Shay Dempsey, og de har skabt en kollektion, hvor klipning, styling og produkter spiller sammen på smukkeste vis.

Alt i alt en weekend fyldt med masser af inspiration, masser af spændende shows, foredrag og nye produkter.

Læs også: Wella Professionals seminar – Freehand Blondes

Tekst: Pia Finne
Foto: Pia Finne og Wella


ANNONCE