Annonce

Wella støtter pride for tredje år i træk

Wella støtter pride for tredje år i træk
9. august 2019 Dina Boysen
Wella støtter Pride for tredje år i træk

09. august 2019

Wella Professionals støtter pride for tredje år i træk

Tekst: PR1
Foto: Alexandra Malmborg og Morten Tonsberg

Som led i arbejdet med at forhindre fordomme og diskrimination , hvilket er i tråd med virksomhedens grundlæggende værdier, støtter Wella Professionals for tredje år i træk PRIDE rundt om i verden.

Gennem initiativet #prideinmyhair ønsker Wella Professionals at opfordre både individer, frisører, stylister og folk i branchen til at vise deres støtte og engagement ved at farve deres hår i et af ​​Pride-flagets farver og poste billedet på de sociale medier med hashtag #prideinmyhair.

“Kernen i vores forretning er farve og Prides mest anerkendte symbol; Regnbueflaget, som vi kender det i dag, består af seks forskellige farver, hvor hver farve har sin unikke betydning. Vi ønskede at handle på dette og har derfor oprettet initiativet #prideinmyhair. Hårfarve er en central måde at udtrykke både personlighed og kan være et statement. Tilsammen med det deler vi og Pride de samme grundlæggende værdier og gør os til et perfekt match. Sammen kan vi gøre en forskel”, siger Tina Bergstedt, Nordic Communications Manager hos Coty Professional Beauty.

I Danmark  har Wella  Professionals en styling stand på Pride Square torsdag d. 15/8 og fredag d. 16/8 fra 12-23. Her vil både Wella’s eget personale og frisører fra Wella saloner style dem, som har lyst til et nyt look.  Copenhagen Pride har oprettet et MobilePay nummer og opfordrer alle der bliver stylet til at donere til Copenhagen Pride og det gode formål om mangfoldighed og retten til at udtrykke præcis hvad man selv ønsker – også når det kommer til håret! Wella har 8 styling stationer og glæder sig til at byde en masse gæster velkommen.

Som virksomhed er Coty forpligtet til at overholde FN’s internationale menneskerettighedsprincipper, herunder på områderne inklusion og mangfoldighed. Virksomhedens mission er at hylde og befri forskelligheden i hver enkelt unikke skønhed.

“Vi tror på individualitet og frihed til selvudfoldelse og ønsker at skabe en verden fri for fordomme og diskrimination. Vi ser med stolthed vores engagement, som et skridt i retning af at komme tættere på en sådan virkelighed. Alt i tråd med virksomhedens kerneværdier og som led i vores arbejde med menneskerettigheder, integration og mangfoldighed. “, Siger John Hallberg, handelsdirektør hos Coty Professional Beauty i Norden.

Følg @WellaNordic på Instagram for at holde dig opdateret på #prideinmyhair initiativet

Læs også: Wella Professionals spredte fest og regnbuefarver til Copenhagen Pride

ANNONCE