Annonce

Wella Professionals – TRENDS AW 2015

Wella Professionals – TRENDS AW 2015
15. september 2015 bal@freemindsmedia.com

15. september 2015

Wella Professionals – TRENDS AW 2015

Wella skød den nye sæson i gang med en inspirerende trend aften, hvor de 60 frisører kunne lade sig inspirere af de hotteste hår-, makeup- og modetrends for Autumn/Winter 2015. Derudover præsenterede Wella deres nyeste farve innovationer: Koleston Perfect Innosense Mineral Collection.

Stine Høppner havde taget Katrine Frederiksen, samt sin søster, Mette Schmidt, med på scenen til at præsentere efterårets trends. “Det er altid spændende at bevæge sig væk fra trygheden i det kendte og videre til noget nyt”, åbner Stine Høppner.

Se også: Wella Professionals Trend seminar – Distilled Collection

“De tendenser man skal holde øje med er looks inspireret af naturens kræfter. Man vil ikke se hår glattet pænt. Man udnytter strukturen og farver, som er naturligt skabt”, forsætter hun.

Farver fra mineraler, sten, jord, rust, kobber m.m. kan alle være kilder til inspiration, når den helt rigtige farve skal vælges. Det er også disse farver, som danner fundamentet i den nye KP Innonsense Mineral Collection og som er blevet brugt til efterårets trend “Unchartered Territories”. 

Når teamet leder efter inspiration bruger de ofte de sociale medier: “Jeg lader mig ofte inspirere af Pinterest, hvor man med et søgeord kan få vist tusindvis af billeder om lige netop det søgeord”, siger Katrine Frederiksen. Derudover gav teamet et godt råd til, hvordan de bruger Pinterest til at afdække en kundes ønsker. “Ønsker en kunde f.eks. page, søger jeg på Pinterest og der finder tre forskellige looks, som jeg er vild med og viser dem til kunden. Det bliver nemmere for kunden at vælge og samtidig er jeg sikker på, det også er noget jeg synes er fedt”, siger Mette med et smil.

I løbet af aftenen blev de nye EIMI produkter flittig brugt til at skabe de natur inspirerede looks. Specielt blev EIMI Dynamic Fix fremhævet, som en fantastisk lak. Det er en våd lak, men kommer ud med drivmiddel, hvilket gør at dråberne er tilpas små til, at håret ikke bliver tungt, hvilket er ret unikt for en vådlak. Derudover indeholder alle EIMI hårlak nu også varmebeskyttelse.

Se også: Wella Trend seminar – Reshape

Katrine Frederiksen viste endnu en gang sin begejstring for at arbejde med Color ID: “Jeg er vild med det. Jeg bruger Color ID hver eneste gang jeg får muligheden for det. Det gør arbejdet meget nemmere, når man undgår at bruge folie”, slutter hun.

Der er kun få pladser ledige på efterårets seminarer hos Wella. NIOXIN seminaret blev fremhævet. NIOXIN’s produkter er blevet ekstremt populære pga. deres egenskaber til at give et tykkere og mere fyldigt hår.

Se de færdige modeller i galleriet herunder:

 

Tekst – Anders Sørensen
Fotograf – Claus Peuckert

Se også: Wella Professionals Trend seminar – Distilled Collection

Se også: Wella Trend seminar – Reshape

 

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11. Se også www.facebook.com/WellaProDanmark


ANNONCE