Annonce

Wella Professionals Trend seminar – Distilled Collection

Wella Professionals Trend seminar – Distilled Collection
17. marts 2015 bal@freemindsmedia.com

17. marts 2015

Wella Professionals Trend seminar – Distilled Collection


Stine Høppner ses her i gang med at style en model. Foran hende ses de nye EIMI produkter.

Stine Høppner åbnede aftenen med at byde velkommen til de 125 fremmødte frisører, som havde været heldige at få plads. Wella Trend viste endnu en gang sin popularitet. “Der har i flere måneder op til seminaret været venteliste for deltagelse til seminaret”, sagde Lene Sørensen, Education Manager for Wella.

Teamet fra Wella bestod denne aften af Katrine Frederiksen, Stine Høppner og Jane Brink. Sidstnævnte har overtaget efter Ditte Mulbjerg, som er gået på barsel. Derudover var Hasse Kliem gæstefrisør til denne fantastisk inspirerende aften.


John Erik Skovbæk fra Stender på Strøget deltog også i seminaret.

Formålet med Wella Trend var at vise trenden nu og hvilken retning den går. Distilled Collection er Wella’s måde at udtrykke dette. “Det handler i øjeblikket om at rense ud i looket. Gøre det rent, enkelt og fjerne unødvendige elementer”, fortalte Stine Høppner.

Wella Professionals nye produkter EIMI stod på educatornes borde på scenen og blev brugt til styling af modellerne. Derudover blev Nioxins Diaboost og nye produktserie “3D styling” brugt til flere af modellerne med tyndt hår. I løbet af aftenen udtrykte Hasse sin begejstring for Wellas Instamatic. “Det giver én lyst til at lege med farverne”, fortalte han. Instamatic har ingen tonehøjde, men er mere bare et filter, der fremhæver en farve eller kan bruges som komplementær farve.

Wella Trend var en super aften, hvor der blev vist en masse modeller, teknikker og farver.

 

Tekst: Anders Sørensen
Fotograf: Claus Peuckert

 

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11.
Se også www.facebook.com/WellaProDanmark

 


ANNONCE