Annonce

Wella Professionals Trend seminar – Bronde Luxe

Wella Professionals Trend seminar – Bronde Luxe
13. september 2016 bal@freemindsmedia.com

13. september 2016

Wella Professionals Trend seminar – Bronde Luxe

Wella Trend Seminar med kollektionen Bronde Luxe
75 frisører deltog ved Wella Trend Seminar med kollektionen Bronde Luxe.

75 frisører deltog ved aftenens Wella Trend seminar, hvor de nyeste trends blev præsenteret. Dagens team bestod af altid fantastiske Stine Høppner og Wellas nyeste medlem Tanja Lauritsen, som denne aften stod på scenen for anden gang, samt to gæste frisører fra Wella Color Club, nemlig Betty Christoffersen fra SACO og Chris Shelde fra Salon Chris Shelde i Esbjerg.

Stine Høppner bød alle velkommen og startede med at fortælle om Wellas nye Trend Magasin, der kan lægges frem i salonen og som indeholder alt fra møbler, tøj og anden mode, og danner grundlag for trenden indenfor frisørbranchen netop nu.

Tanja Lauritsen er Wellas nyeste teknikker, som denne aften var på scenen for anden gang.
Tanja Lauritsen er Wellas nyeste tekniker, som denne aften var på scenen for anden gang.

Aftenens kollektion var Bronde Luxe. Bronde er som bekendt det bedste fra den dybe brune farve, samt det bedste fra det blonde blandet. “I Bronde Luxe er Bronde nytænkt. Her tages ikke blot den ønskede tonehøjde, men farven laves på en sådan måde, at lyset fanges i farverne og giver en blød og lækker farve“, forklarede Stine Høppner.

Stine viste en af sine modeller, som havde fået lavet Ice Bronde. Her var blandt andet Blondor brugt til lysning, samt Color Touch til eftertoning. “Color Touch har flere farvepigmenter og gør, at der er flere vaske i farven. Så må vi leve med at bruge folie, da Color ID ikke kan bruges sammen med Color Touch“, fortalte Stine Høppner. Afslutningsvis blev modellen stylet med EIMI produkter, som også har Care og er rigtig god til langthårs-piger.

Chris Shelde brugte Instamatic som et filter til at douche én af sine modeller for at give håret en lækker og lidt støvet farve.

Nina Larsen (tv.) og Chris Shelde klapper, da modellerne præsenteres på scenen.
Nina Larsen (tv.) og Chris Shelde klapper, da modellerne præsenteres på scenen.

Betty Christoffersen kom med en anbefaling til alle frisører: “Jeg stiller krav til mine kunder. Jeg giver dem en ærlig vejledning, hvor jeg fortæller dem, at hvis de vil have den lækre farve, som de ønsker, bliver de simpelthen nødt til at købe produkter til vedligeholdelse. Så jeg stiller krav til mine kunder og laver en aftale omkring vedligeholdelsen af håret i konsultationen med kunden“. Derudover opfordrede de frisørerne til at anbefale hurtige services som glossing for at friske hårfarven igen.


Til sidst kom alle Bronde Luxe modellerne på scenen til stor glæde for alle frisører.

Sidst på aftenen kom Stine Høppner med en teaser for efteråret. Kolleston Perfect kommer nemlig med tre nye nuancer i “Le Beige Collection”. Og til januar kommer Color Touch med deres Cool Beige nuancer. Så der er noget at se frem til for alle i Wella-familien.

 ANNONCE