Annonce

Wella Professionals seminar – Freehand Blondes

Wella Professionals seminar – Freehand Blondes
13. maj 2015 bal@freemindsmedia.com

13. maj 2015

Wella Professionals seminar – Freehand Blondes

120 frisører deltog i Wella Professionals seminar om blond hår, Freehand Blondes, hvor Wella-teamet viste hele paletten af blonde looks.

Stine Høppner, Katrine Frederiksen, Educator Wella, og gæstefrisør Betty Christoffersen fra SACO, som i branchen betragtes som ekspert i blond, dannede aftenens Wella-team, som tog os på en rejse gennem den fortryllende verden af blonde nuancer.

“Vores erfaring viser, at 50% af salonkunderne efterspørger blond hår. Derfor giver det god mening, at I frisører specialiserer jer i de blonde looks”, fortalte Stine Høppner.

Se også: Wella Professionals Master Color Expert

Derudover er kunder, som efterspørger blonde looks mere loyale end andre kunder, hvis frisøren formår at skabe det perfekte blonde look. Og de er villige til at bruge flere penge, fordi de ved, at den perfekte blonde farve koster ekstra.

Derfor er det vigtigt at overveje den skræddersyede blonde farve-oplevelse, hvor der udover farvningen i salonen også tilbydes in-between service, som f.eks. glossing, og salg af produkter til efterfølgende pleje, mener Stine Høppner.

Det er specielt det distillerede blonde look, som er hot lige nu. Her bleges der rent og der arbejdes på ikke at tone tungt. Det giver et renere blond look.

Se også: Wella Professionals Destilled Collection

Men også andre mere varme blonde farver er eftertragtede. Til denne seminar-aften viste Wella-teamet farverne: Ice Blonde, Sunkissed Blonde og Coastel Blonde.

Den første færdige model på scenen havde en Coastel Blonde farve – den mere naturlige blond. Her havde Stine Høppner afslutningsvis brugt Instamatic Smokey Amathyst i 10 minutter. En hurtig og nem måde at fjerne gyldne-nuancer, hvis man synes de er for fremtrædende.


Den midterste model har fået dæmpet gyldne nuancer med Instamatic Smokey Amathyst.

Den næste færdige model havde fået en Bronde-nuance. Det bedste fra den brune og den blonde forenet i en fantastisk farve-nuance.

“Det er hudtypen, der er afgørende for, hvilken blond farve som passer til kunden. Der er forskellige måder at vurdere, hvilken blond som passer bedst. Man kan f.eks. se på, hvilken slags smykker kunden bruger. Bruger de guld, er de oftest mere til en varm farve. Bruger de sølv er de mere til kolde blonde farver. En anden måde er at se på kundens håndled og vurdere om blodårene har et blåt eller grønt skær. Har blodåren en blå nuance, er kunden til kolde blonde farver og er blodåren mere grøn, er kunden til varme blonde farver”, fortalte Katrine Frederiksen.

Flere af modellerne var stylet med den nye EIMI-serie. Stine fremhævede produktet Perfect Me fra EIMI, som er en fin, let creme, som kan style i både vådt og tørt hår. Derudover fortalte hun om DRY ME, som er en tør shampoo, der har fået et nyt stivelse-middel, som gør at håret ikke ser støvet ud.

EIMI-serien kommer også i en fantastisk rejsestørrelse, som gør det let at have med på farten.

En rigtig god aften i det blonde univers og masser af inspiration til nye farver og meromsætning i salonen.

Se også: Wella Professionals Master Color Expert

Se også: Wella Professionals Destilled Collection

Tekst: Anders Sørensen
Fotograf: Claus Peuckert

 

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11. Se også www.facebook.com/WellaProDanmark

 ANNONCE