Annonce

Wella Professionals #prideinmyhair

Wella Professionals #prideinmyhair
4. juli 2019 Sascha Tejlmann
Fiona FitzPatrick 

04. juli 2019

#prideinmyhair med Wella Professionals

Tekst og foto: Wella Professionals

Wella er for tredje år i træk med til at støtte PRIDE rundt om i verden. Udover at være sponsor lancerer de også det digitale initiativ #prideinmyhair med adskillige svenske profiler. Længere nede i denne artikel kan du deltage i en konkurrence om en weekend til Stockholm Pride sammen med Wella.

Wella Professionals vil gennem initative #prideinmyhair opfordre både privatpersoner, frisører, stylister og folk i branchen til at vise deres støtte og engagement ved at farve sit hår i nogle af Pride-flagets farve og dele det på sociale medier under hashtagget #prideinmyhair.

“Kernen i vores virksomhed er farve, og Prides mest kendte symbol, regnbueflaget, består, som vi kender det i dag, af seks forskellige farver, hvor hver farve har sin egen unikke betydning. Det ville vi tage videre og skabte derfor initiativet #prideinmyhair. Hårfarve er en central måde at udtrykke både sin personlighed og synspunkter på. Dette, sammen med at vi og Pride deler samme grundlæggende værdier, gør, at vi virkelig er et perfekt match”, siger Tina Bergstedt, nordisk kommunikationschef for Coty Professional Beauty.

Rebecca  Scheja 

Fab Freddie

Budskabet vil blive spredt i samarbejde med seks svenske og kendte profiler. De brænder alle for samme vigtigt spørgsmål omkring menneskelige rettigheder og alles lige værd – uanset hvem man er, eller hvem man elsker. Som en del af samarbejde blev der arrangeret en makeover-dag i Wella Studio i Stockholm, hvor de kendte profiler kunne vælge en Pride-farve til deres hår, der blev gennemført med hjælp fra Wella Professionals nordiske uddannelsesteam.

Daniel Paris

Fiona FitzPatrick 

Vind en rejse for to til Stockholm Pride

Nu har du chancen for at tilslutte dig festlighederne til Stockholm Pride med Wella. Deltag allerede nu! Vinderen får en weekendrejse for to. Glem ikke at dele dit billede senest den 9. juli!

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at dele et billede med #prideinmyhair på Instagram. Læs mere om konkurrencen her.

Grib chancen for at vinde en uforglemmelig weekend til Stockholm Pride sammen med Wella.

Allerede nu har profilerne delt billeder på deres Instagram, men vi kan forvente at se endnu mere fra dem og resultatet af deres farve-makeover i løbet af sommeren og ikke mindst under Pride Stockholm. Nedenfor kan du nogle af billederne, som profilerne og Wellanordic allerede nu har delt på Instagram.

Her deler Fab Freddie resultatet efter farvningen. Vi elsker den superskønne blå farve!

Daniel Paris fortæller og viser på sin Instagram, hvordan han lod regnbuen flytte ind i hans hår, da han valgte at farve håret lilla.

Her deler Wella Professionals farvetekniker og uddanner @husssseinali de seneste farvetrends netop nu.

ANNONCE