Annonce

Wella Professionals inviterede til trendaften

Wella Professionals inviterede til trendaften
6. november 2018 bal@freemindsmedia.com

Wella Professionals inviterede til trendaften

 

06. november 2018

Wella Professionals inviterede til trendaften

Tekst: Sascha Tejlmann
Foto: Wella Professionals

 

Wella Professionals har netop været på farten og besøgt fire af landets store byer for at inspirere med de kommende trends for dette efterår og vinter. Kurset havde fokus på, hvordan det perfekte helhedslook skabes, og i denne anledning havde Wella Professionals fået fint besøg af Nicci Welsh.

 

Endnu en gang åbnede Wella Professionals dørene op for mere end 320 frisører landet over for at inspirere, udfordre og undervise branchen i de seneste trends. Denne gang var fokus på at skabe det perfekte helhedslook med både klip, farve og styling baseret på Wellas A/W18 trends – Pure Chroma Nontouring.

Aftenens værter var de altid inspirerende Stine Høppner og Kim Mänchen, der startede aftenen ud med et sneak peak på Wellas kommende fokus på mænd i centrum med kurset Men Men Men og den kommende lancering af Seb Man.

Aftenens værter var Stine Høppner og Kim Mänchen, der havde fået besøg af Nicci Welsh.Wella Professionals inviterede til trendaften

Herefter stod den på en masse demoer af både teknikker og trends. Pure Chroma Nontouring handler om bevidst at bruge dynamiske farver for at opnå smukke, harmoniske looks. Og her passede relanceringen af Wella Professionals Koleston Perfect helt perfekt ind.

Se også: A World in Color – Farveeksplosion med Wella Professionals

I anledningen af denne aften var Nicci Welsh inviteret med på scenen. Hun fortalte om, hvordan sociale medier spiller ind i frisørbranchen og kan anvendes af frisører såvel som saloner; hvad man skal poste, og hvordan man laver det perfekte post. Nicci er desuden kendt for sine fantastiske fletninger, som hun selvfølgelig også demonstrede på scenen disse aftener.

Nicci Welsh er kendt for sine imponerende fletninger.

Aftenen bød på en god dialog med frisørerne, der ivrigt tog billeder af de mange modeller på scenen. Der var ingen tvivl om, at frisørerne selv skulle selv og eksperimenterer med flotte farver og fletninger!

 

ANNONCE