Annonce

Wella Professionals inspirationsrejse til Lissabon

Wella Professionals inspirationsrejse til Lissabon
13. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

13. oktober 2016

Wella Professionals bød på motivation, diskussion og trends i Lissabon

Herlige 25 grader og strålende solskin mødte de 135 nordiske frisører som tog med Wella Professionals på inspirationsrejse til Lissabon. Udover trends, flotte opvisninger, workshops, gallamiddag og sightseeing, så bød den forlængede weekend også på mange spændende samtaler frisørerne imellem, f.eks. om lederskab, konsultationer og om at motivere sine medarbejdere. 

Wella Professional rejste med 130 frisører på inspirationstur til Lissabon
Wella Professional rejste med 130 frisører på inspirationstur til Lissabon.

Hotellet som frisørerne boede på under den forlængede weekend - femstjernet Hotel Myriad by SANA. Ulrika Swedlund, Christian Canthal og Petra Wetzel fra Wella Professionals
T.v. hotellet som frisørerne boede på under den forlængede weekend – femstjernet Hotel Myriad by SANA. T.h. Ulrika Swedlund, Christian Canthal og Petra Wetzel fra Wella Professionals.

Det femstjernede Hotel Myriad by SANA var frisørernes hjem under deres ophold i Lissabon. Fra værelserne havde frisørerne en fantastisk udsigt over floden Tajo, hvilket var stærkt medvirkende til at man følte sig hjemme. Weekenden fik en næsten magisk start på toppen af hotellet, hvor frisørerne minglede i sky-baren med en 360 graders udsigt. Under middagen samme aften bød Christian Canthal, Nordic Country Manager, alle gæsterne velkommen og introducerede Coty Inc., Wellas nye hovedorganisation.

Wella Professionals omfavner forandringen og føler sig hjemme blandt Cotys andre varemærker, som f.eks. O.P.I., Calvin Klein og Chloé, og det nordiske team forbliver det samme som hidtil. Nu er det tid til at tage næste skridt. Frigøre skønheden og fejre mangfoldigheden i det.

Første aften blev kollektionen Bronde Luxe vist - en kollektion der er inspireret af den komfortable luksus, der er i forskellige materialer som pels, strik og blonder Første aften blev kollektionen Bronde Luxe vist - en kollektion der er inspireret af den komfortable luksus, der er i forskellige materialer som pels, strik og blonder
Den første aften blev kollektionen Bronde Luxe vist – en kollektion der er inspireret af den komfortable luksus, der er i forskellige materialer som pels, strik og blonder.

Det perfekte ansigt
Wellas nordiske team, ledet af Marta Spizewska, præsenterede den seneste trend inden for farveteknik: Transformative Contouring, en frihåndsteknik som henter inspiration fra make-up’ens verdenen. Gennem viden om ansigtets udformning og hvordan f.eks. lys og mørke, mathed og glans, varme og kolde nuancer påvirker ansigtet, kan hårfarven og strukturen i håret hjælpe med at skabe det perfekte ansigt for hver enkelt kunde.

Frisørerne var meget engagerede, da de skulle tegne det perfekte ansigt, finde de fejl som makeup-artisten Karin Rosén havde lavet på en af modellerne, samt finde ud af hvilke ansigtsformer der passer sammen med hvilke frisure. Diskussionerne forsatte efterfølgende i kaffepauserne, som blev holdt i solen på hotellets terrasse.

Marta Spizewska og Karin Rosén forklarede det grundlæggende i Contouring på en informativ og underholdende måde.
Marta Spizewska og Karin Rosén forklarede det grundlæggende i Contouring på en informativ og underholdende måde.

Hvordan ser det perfekte ansigt ud? Det skulle deltagerne tegne i grupper, og det var sværere end man skulle tro.
Hvordan ser det perfekte ansigt ud? Det skulle deltagerne tegne i grupper, og det var sværere end man skulle tro.

Transformative Contouring er den seneste farveteknik fra Wella Professionals.

Professionalisme og indfriede forventninger
Meget af weekendens fokus lå på, hvordan en velgennemført konsultation foregår og hvad der kan vindes ved at satse på en mere struktureret samtale med kunden. En god konsultation giver et professionelt indtryk, hvor du lærer kunden at kende, samt dennes forventninger og kan således lettere indfri forventningerne. Det er god service at indfri forventningerne og det kan du som frisør tage dig betalt for. 

Under workshoppen fik frisørerne mulighed for at konsultere hinanden og til at hjælpe sig havde de Wellas Consultation Tools, der indeholder spørgeskema og et kort over ansigtsformer, øjenfarver og hudtoner. Workshoppen var et af turens mest værdsatte events. Workshoppen blev afsluttet med en åben diskussion, hvor frisørerne delte deres erfaringer, strategier og udfordringer med konsultationer.

De danske frisører klar til gallamiddag og de nyeste trends
De danske frisører klar til gallamiddag og de nyeste trends.

Kristian Mørch Bertelsen, Betty Christoffersen, Christina Schelde og Kim Mäenchen
Kristian Mørch Bertelsen, Christina Schelde, Betty Christoffersen og Kim Mäenchen.

Coacing før motivation
På turen
var der både salon-ejere, selvstændige frisører, samt medarbejdere. Alle står de over for forskellige udfordringer
, men for salon-ejerne er lederskab og evnen til at motivere sine ansatte helt afgørende. Christian Canthal inviterede derfor til en samtale om coaching og hvordan salon-ejere kan lede de forskellige typer ansatte. Hele rummet var propfyldt på trods af, at eventet blev afholdt indendørs en eftermiddag med strålende vejr i Lissabon.

Frisørerne klar til gallamiddag med Wella i Lissabon.
Frisørerne klar til gallamiddag med Wella i Lissabon.

Lækkert hår i lange baner
Hvad ville en forlænget weekend med Wella være uden en masse smukt hår? Det nordiske team viste den seneste kollektion Bronde Luxe, der er en flot og eksklusiv kollektion, som går efter devisen, Comfortable Luxery, komfortabel luksus.

Vi ønskede at vise Bronde Luxe-kollektionens store bredde og har derfor både mandlige og kvindelige modeller med langt, kort, krøllet og lige hår med i kollektionen”, sagde Marta Spizewska, der er Wella Nordic Team Leader.

Under gallamiddagen blev der serveret en lækker treretters menu, og samtidig blev en af de seneste trends, Olive Bronde Luxe, vist på scenen. Nordic Team viste også den nyligt lancerede kollektion, Le Beige, der er designet til at give den bedst mulige contouringseffekt, med nye og cremede toner.

Mest spændende af alt var måske, at teamet løftede sløret og dermed gav et lille smugkig af næste sæsons kollektion, der hedder Optical Illusion.

Oliven og grønne toner er den seneste trend, Olive Bronde Luxe, fra Wella Professionals Oliven og grønne toner er den seneste trend, Olive Bronde Luxe, fra Wella Professionals
Oliven og grønne toner er en af de seneste trends, Olive Bronde Luxe, fra Wella Professionals.

Le Beige er bløde, cremede toner, som er designet til at give den bedst mulige contouringeffekt. Le Beige er bløde, cremede toner, som er designet til at give den bedst mulige contouringeffekt.
Le
Beige er bløde, cremede toner, som er designet til at give den bedst mulige contouringeffekt.

Et smugkig på Wellas kommende forårskollektion - Optical Illusion.
Et smugkig på Wellas kommende forårskollektion – Optical Illusion.

Wellas nordiske team sammen med alle modellerne under gallamiddagen i Lissabon.
Wellas nordiske team sammen med alle modellerne under gallamiddagen i Lissabon.

Kirsti Solberg og Kim Mäenchen præsenterede Sebastian Professionals seneste kollektion – Eclectic – en kollektion der er skabt sammen med tattoo-kunstneren Maxime Büchi. Kollektionen er inspireret af selvudfoldelse, stærke følelser og individualitet.

Trætte men glade frisører
Efter den tætpakkede weekend var frisørerne trætte, men glade og samtidig motiverede til at arbejde med efterårets trends. Kristian Mørck Bertelsen fra Zoom By Zoom udtaler: “Coaching seminariet med Cristian Canthal var det bedste, samt Sebastian showet! Jeg blev inspireret og glæder mig til at komme hjem og skabe noget nyt“.

Kirsti Solberg, Sebastian Professional Nordic Team Leader og Kim Mäenchen, Sebastian Professional Capability Trainer, præsenterede Sebastian Professionals seneste kollektion Eclectic. Kirsti Solberg, Sebastian Professional Nordic Team Leader og Kim Mäenchen, Sebastian Professional Capability Trainer, præsenterede Sebastian Professionals seneste kollektion Eclectic.
Kirsti Solberg, Sebastian Professional Nordic Team Leader og Kim Mäenchen, Sebastian Professional Capability Trainer, præsenterede Sebastian Professionals seneste kollektion Eclectic.

Her ses Eclectic kollektionen, der benytter læderbånd, pins og nåle til udsmykning.
Her ses Eclectic kollektionen, der benytter læderbånd, pins og nåle til udsmykning.

Tekst: Camilla Svensson (red. Anders Sørensen)
Fotograf: Camilla Svensson


ANNONCE