Annonce

Wella Professionals’ første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals’ første TrendVison Creative Retreat Experience
13. november 2018 bal@freemindsmedia.com

I den storslået sal, Pateo de Gale, i hjertet af Lissabon var mere end 80 konkurrerende fra 40 lande samlet til Creative Retreat Experience.

13. november 2018

Wella Professionals‘ første TrendVison Creative Retreat Experience

Tekst & foto: Kristine Larsen (Sascha Tejlmann red.)

 

2018 markerede en ny milepæl for Wella Professionals TrendVision. I løbet af en hel weekend i Lissabon fyldt med farver, trends og fantastisk hår kæmpede de nationale vindere både sammen og mod hinanden i det nye konkurrenceformat, Creative Retreat Experience.

I den storslåede sal, Pateo de Gale, i hjertet af Lissabon var mere end 80 konkurrerende fra 40 lande samlet til Creative Retreat Experience.

Ved forrige års TrendVision-finale afslørede Wella Professionals, at konceptet for den verdensomspændende konkurrence skulle ændres, og årets event i Lissabon viste, at der var hold i det. Mere end 250 gæster, bestående af finalister, ambassadører, mentorer og partnere, deltog i eventet, hvis oplæg er helt unikt.

”Vi er her for at samarbejde, lære af hinanden, dele og udvikles. Vi skal fejre innovation og kreativitet og skabe en større, bedre og unik oplevelse sammen”, indledte Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing.

Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing, sparkede weekenden i gang og ønskede gæsterne velkommen til en weekend fyldt med samarbejde, læring og deling.Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing, sparkede weekenden i gang og ønskede gæsterne velkommen til en weekend fyldt med samarbejde, læring og deling.

ITVA i nyt format med #mycreativereatreat
I den storslået sal, Pateo de Gale, i hjertet af Lissabon var mere end 80 deltagere fra 40 lande samlet for at tage del i Creative Retreat Experience; TrendVisions nye konkurrenceformat.

”Tiderne ændrer sig, og det er på tide at tage denne konkurrence til nye højder. Vi skal tage kreativ excellens til et nyt niveau og skabe en unik, professionel oplevelse af skønhed sammen”, forklarer Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director.

Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director, introducerede Wella Professionals' internationale TrendVisions nye format under navnet, #mycreativeretreat.Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director, introducerede Wella Professionals’ internationale TrendVisions nye format under navnet, #mycreativeretreat.

Det nye format indebar, at de konkurrerende frisører blev inddelt i otte teams, hvor de arbejdede sammen med to Creative Global Artists og en mentor fra Wella Professionals. Hvert team skulle skabe sin egen kollektion med udgangspunkt i Wella Professionals’ kommende SS19-trends. Udover de to tidligere konkurrencekategorier, Color Vision og Creative Vision, var der i år flere titler at kæmpe om – blandt andet en Social Media Award.

Danmark blev repræsenteret af Nathalia Larsen fra Arkade Frisørerne og Ditte Jensen fra A+ Intercoiffure, der fik hjælp af mentorerne @Zoé Irwin og @Miguel Estelrich. Norske Sanya Keränen og hendes team tog sejren i kategorien ghd Queen Maker Award. Det blev dog australske Tanya Grant, der stak af med sejren i Color Vision, og russiske Sergey Chernyshev Okhapkin, der vandt guld i Creative Vision. Hair Magazine ønsker alle vinderne tillykke!

Se også: A World in Color – Farveeksplosion med Wella Professionals

Danmark blev repræsenteret af Nathalia Larsen fra Arkade Frisørerne og Ditte Jensen fra A+ Intercoiffure
Danmark blev repræsenteret af Nathalia Larsen fra Arkade Frisørerne og Ditte Jensen fra A+ Intercoiffure.

De konkurrerende deltager fik støtte af mentorerne undervejs.De konkurrerende deltager fik støtte af mentorerne undervejs.

Fokus på uddannelse, inspiration og innovation
I løbet af finaleweekenden præsenterede Wella Professionals både de seneste trends og nyeste produkter. Blandt andet blev den nye serie fra Sebastian Professional til mænd, SEB MAN, hårfarven Koleston Perfect Me+ og den helt nye styler ghd Oracle præsenteret for deltagerne. Vi fik også et sneak peek på en af Wellas seneste innovationer; Color DJ Booth – et unikt koncept, der digitalt skaber skræddersyede hårmasker tilpasset den specifikke kunde.

En af Wellas seneste innovationer, Color DJ Booth, er et unikt koncept, der digitalt skaber skræddersyede hårmasker tilpasset den enkelte kunde.En af Wellas seneste innovationer, Color DJ Booth, er et unikt koncept, der digitalt skaber skræddersyede hårmasker tilpasset den enkelte kunde.En af Wellas seneste innovationer, Color DJ Booth, er et unikt koncept, der digitalt skaber skræddersyede hårmasker tilpasset den enkelte kunde.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspireret af eventyr og enhjørninger.

”I nutidens trendbillede er der en tydelig følelse af frihed og personlig stemme. Vi befinder os i en tid, hvor vi har åbnet døren for mangfoldighed, og hvor mennesker har et valg i forhold til, hvordan de vil se ud. Den eneste rigtige trend er netop dét, at det er acceptabelt at have sin egen stemme og en mening, der er anderledes”.

Se også: Wella Professionals til Copenhagen Pride

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling viste sin uendelige kreativitet med hår inspireret af eventyr og enhjørninger.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling viste sin uendelige kreativitet med hår inspireret af eventyr og enhjørninger.Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling viste sin uendelige kreativitet med hår inspireret af eventyr og enhjørninger.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling viste sin uendelige kreativitet med hår inspireret af eventyr og enhjørninger.Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling viste sin uendelige kreativitet med hår inspireret af eventyr og enhjørninger.

Efter en hel weekend spækket med kreativitet, inspiration, innovation, vidensdeling og fantastisk hår, var det på tide at vende hjem. Vi glæder os allerede til næste år!

Vinder i kategorien Creative Vision
Sergey Chernyshev fra Pavel Ohapkin Studio Salon, Rusland

Vinder i kategorien Color Vision
Tanya Grant fra Salon Joey Scandizzo, Australien

Se flere billeder fra weekenden i galleriet her!

ANNONCE