Annonce

Wella Professionals – Distilled Collection – frisurebilleder

Wella Professionals – Distilled Collection – frisurebilleder
23. januar 2015 bal@freemindsmedia.com

23. januar 2015

Wella Professionals – S/S 15 Distilled Collection

Modebilledet Spring/Summer 2015 henter inspiration fra asiatiske tendenser og tager os på en oplysende rejse, hvor farver og stilrent design er kernen.

Kollektionen er baseret på trenden ”Journey of Enlightenment”. Ofte er det de mest simple og reneste ting, som kan være de smukkeste og den smukkeste rejse, er rejsen ind i sig selv.

 ”Less is more” er budskabet og er endelig også en del af mode og skønhedsverdenen S/S 2015.

WHITE LIGHT: Det ultimative blonde look, der udtrykker renhed og skønhed. DISTILLED BLACK: Et udtryksfuldt og stærkt look, der både indrammer ansigtet og samtidig lader lyse nuancer skinne igennem.

Se også: Wella Professionals A/W 2014 Trend Collection: Reshape

ENLIGHTENED BRUNETTE: Sarte og gyldne skygger, som giver et look fuld af bevægelse, tekstur og lys. ICONIC GOLD: En farve med flere lag cognac og guld, som skaber varme og lyse nuancer.

 POWERED RED: En destilleret rød bringer denne ikoniske farve til et helt nyt niveau. DISTILLED PINK: Et oplysende pink look med toner af blød violette, blonde og ferskenfarver.

 

Se også: Wella Professionals A/W 2014 Trend Collection: Reshape

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11. Se også www.facebook.com/WellaProDanmark

 


ANNONCE