Annonce

Wella Professionals Couture Color introducerer Bronde Luxe

Wella Professionals Couture Color introducerer Bronde Luxe
3. november 2016 bal@freemindsmedia.com

03. november 2016

Wella Professionals Couture Color introducerer Bronde Luxe

Wella Professionals Couture Color introducerer Bronde Luxe – vejen til at afsløre dine sande farver, er filosofien bag Wellas fortolkninger af AW16’s hotteste tendenser

Kernefilosofien for Bronde-trenden handler om en rig, naturlig kombination af to af de mest klassiske farvenuancer – blond og brunette –der opnås ved at lysne håret uden for meget kontrast. Denne teknik af farveløftning er særlig relevant for kunder med mørkt hår, der gerne vil opnå en lysere farve, som er individualiseret og skræddersyet til dem. På grund af sin noget begrænsede palette er Bronde traditionelt blevet fremstillet som et look, der kun er for brunetter. Men med Wella Professionals nye Bronde Luxe er frisører blevet udstyret med en fuld palette af nuancer, hvilket betyder, at enhver kunde kan opnå en skræddersyet Bronde effekt uafhængig af hårets farve.

Couture Color’s tilgang til Bronde diversificerer tendensen ved at tilføje nuancer af perle, oliven, kaffe og karamel til de naturlige toner. Sølvfarvede violette toner er føjet til mørkebrunt og sort hår, askeblå komplementerer platinblond og solkyssede jordbærtoner fremhæver ægte titan-rød. Farvehåndværket fra Wella Professionals´ ekspert skinner igennem i alle stadier af processen, hvilket resulterer i en optimal finish.


Caramel Bronde

Olive Bronde Vronde 


Ice Bronde


Ronze


Coffee Bronde


Smokey Bronde

Se de to videoer omkring Bronde Luxe herunder:


Frisør: Josh Wood
Stylist: Renya Xydis og Darren Ambrose
Fotograf: Nick Dorey
Make-up: Peter Schell


ANNONCE