Annonce

Wella Nordic Creative Team inspirerede alle – AW16

Wella Nordic Creative Team inspirerede alle – AW16
3. november 2016 bal@freemindsmedia.com

03. november 2016

Wella Nordic Creative Team inspirerede alle – AW16

Med udgangspunkt i kollektionen Bronde Luxe sørgede Nordic Creative Team for en aften med masser af inspiration og gode idéer.

Wella Nordic Creative Team inspirerede alle ved aftenens show 

Se kollektionen: Wella Proffesioanls Bronde Luxe

Jari Palin, Stine Høppner, Christian Andersson og Anki Moe var i fantastisk humør og viste flere inspirerende looks på scenen. Se alle billederne i galleriet herunder.

Se også: Wella Nordic Team viste trends for AW15

Stine Høppner forklarede at aftenens seminar blev kaldt Tailormade Luxury og forsatte med de største trends i øjeblikket. Her blev blandt andet EIMI DRYBAR nævnt. Trenden er, at tingene skal gå stærkt og her tilbyder EIMI et færdigt koncept, som kan dække denne efterspørgsel.

Stine og Anki kom med en lille indrømmelse, da de præsenterede deres fortolkning af Ice Bronde. Der var sket en lille fejl, hvor opskriften ikke blev fulgt helt nøjagtigt, men det var heldigt uheld, fordi resultatet var fantastisk. Blåt og gråt i bunden og det lækre blonde udenpå.

Udover de mest markante trends fortalte Christian om, hvordan frisører kan skabe vækst i deres salon uden at arbejde hårdere.  Det var blandt andet ved at tilbyde ”in between visits”-services. Derudover nærmer julen sig og her kan frisørerne med fordel tilbyde Wella Professionals store juleæske sortiment i salonen.

Se også: Wella Nordic Creative Team SS2016

Sidst på aftenen gav Nordic Creative Team et lille sneak peak på SS17 kollektionen, som kommer til at hedde Optical Illusion. Der kommer flere farver, dybde og så bliver det mere grunge.

Fotograf: Claus Peuckert
Tekst: Anders Sørensen

 

 ANNONCE