Annonce

Warehouse show i København med Tracy Hayes og John Vial

Warehouse show i København med Tracy Hayes og John Vial
20. oktober 2014 bal@freemindsmedia.com

20. oktober 2014

Warehouse show i København med Tracy Hayes og John Vial

Tracy Hayes, Global Head of Technical Training, og John Vial, Fudge’s Creative Director gæstede Skt. Gertruds Kloster i midten af København til det første af de to danske Fudge shows.

Siden Skt. Gertruds Kloster blev opført for over 500 år siden, er der udført henrettelser, været kirke, hospital, kloster, og restauranter, men inden stedet til november bliver restaureret til Københavns nye in-sted, lånte Warehouse lokalerne til Tracy Hayes, John Vial og Callam Warringtons fantastiske hårshow.

I København var klipningerne, opsætningerne og farverne vilde og fantasifulde, og det var ikke for sjov, da John kaldte en af de 10 modeller for “My Little Pony”. Tracy afblegede en smuk, iransk piges sorte, tykke hår og indfarvede det i pasteller i alle regnbuens farver med det semipermanente farvesystem Paintbox. Derefter opsatte John håret i en vild Marie Antoinette frisure, der til forveksling lignede en paryk. Tracy demonstrerede på flere af modellerne, hvordan Paintbox systemet fint kan kombineres med det permanente farvesystem Headpaint, og hvordan det kan skabe fantastiske farveeffekter.

De to mandlige modeller i København, og også i Århus et par dage efter, var vel-groomede i 50’er stil, men med et twist: Begge havde fået drysset glimmer i hele håret; den ene metallic blå, den anden metallic grøn. Et look stærkt inspireret fra Men’s Fashion Week i London, hvor Fudge er officiel sponsor.

Læs også: TIGI Cut & Colour show i København

Tracy Hayes kursus show Warehouse København John Vial Warehouse Kursus København
Fra venstre: Tracy Hayes og John Vial på scenen.

“Min vision for Fudge er at hylde og bygge videre på individualitet og tilføre en oprørsk energi, som giver fagfolk mod til et eksperimentere. Hos Fudge føler vi en forpligtelse til at levere professionelle resultater og samtidig skubbe til grænserne og kreativiteten“, John Vial, Fudge’s Creative Director.

Tracy har en lang og spændende baggrund i frisørfaget, hvor hun bl.a. har arbejdet i mange år for Vidal Sassoon som UK Creative Colour Director, hvor hun var ansvarlig for uddannelse og udvikling af Sassoons højt kompetente farve-teams.

Læs også: I Wallmans med TIGI og Anthony Mascolo

Morten Olsen Country Manager Warehouse 
Til venstre: Morten Olsen, Country Manager Warehouse

Læs også: TIGI Cut & Colour show i København

Læs også: I Wallmanns med TIGI og Anthony Mascolo

For yderligere information kontakt Warehouse på tlf. 80 88 57 49 eller se www.warehouse.no

Se flere frisørartikler om frisørkurserfrisørshows og hårmode her!


ANNONCE