Annonce

Vinderen af Wella TrendVision 2019

Vinderen af Wella TrendVision 2019
7. oktober 2019 Dina Boysen
Vinder af Color Artist 2019 i Wella TrendVision

07. oktober 2019

Vinderen af Wella TrendVision 2019

Tekst: Sofia Johansson (Dina Boysen red.)
Foto: Wella, Sofia Johansson & Lea Petrine

For en uge siden blev den nationale Wella TrendVision afgjort i finalen i København. Her blev vinderen kåret i kategorien Color Artist of the Year. I år blev konkurrencen afholdt i Wellas studio og prisuddelingen, i forbindelse med Wellas årlige Business Partner Meeting, på restaurant Bazaar i København.

Fire dygtige finalister tog plads i Wella Studio i Brøndby til den nationale Wella TrendVision finale. I løbet af dagen fik frisørerne chancen for at genskabe deres look foran juryen. De konkurrerende havde sine mood boards med sig i løbet af dagen, der lagde grundlaget for frisuren og som også skulle bedømmes som del af konkurrencen.

Juryen bestod af hår- og makeupartisten Nicci Welsh og Wellas nordiske Social Media Manager Sara Frii. Efter at have set, hvordan finalisterne arbejdede på dagen, deres mood boards og slutresultatet, var det tid til at præsentere resultatet på restaurant Bazaar i København. Kåringen blev afholdt på Restauran Bazaar i forbindelse med Wellas årlige Business Partner Meeting med deres største kunder i Danmark.

Juryen bestod af Wellas nordiske Social Media Manager Sara Frii og hår- og makeupartisten Nicci Welsh.

Vinderen af Wella TrendVision 2019

På Bazaar bød Wella på en intim og inspirerende aften og middag. Modellerne og finalisterne var på plads for at vise deres finalebidrag, inden konkurrencen blev afgjort. Under forresten præsenterede juryen fire bidrag, inden de for første gang præsenterede vinderen af Wella TrendVision 2019. Katja Wodstrup fra Zoom by Zoom tog guldet med sig hjem og titlen Color Artist 2019.

”Det her er det fedeste i hele verden, og jeg har virkelig haft en fantastisk dag. Nu skal jeg bare forsøge at nyde det!”.

Glad og lidt overrasket fortsætter Katja:

”Jeg har forberedt mig meget til konkurrencen. Specielt når det kommer til farvning. Jeg har farvet mange dukker, men i går valgte jeg faktisk at ændre lidt og lægge den grønne farve til i håret”.

Vinderen Katja Woodstrup’s mood board.

Vinder af Color Artist 2019 i Wella TrendVision

Vinderen får æren af at repræsentere Danmark og Wella Nordic på et tredages Creative Retreat i Sevilla, Spanien. Der får hun, sammen med de andre internationale vindere, chancen for at deltage i workshops og seminarer med verdenskendte frisørikoner og professionelle. Udover rejsen, vinder de også kurser og produkter i det kommende år og to nordiske mentordage, særligt skræddersyet for at give vinderne den bedst mulige oplevelse i Sevilla.

Aften fortsatte med god mad og to imponerende shows af ghd, hvor vi fik del i både inspirerende looks og lidt nærmere på look and learns. I løbet af de to shows viste de nogle af de nyeste produkter fra ghd, som de også anvendte i stylingen. De to shows byggede blandt andet på tre forskellige farveteknikker; Color Melt, Base Break og Air Touch. Alle modellerne var stylet udelukkende med disse teknikker.

Læs også: Finalisterne i Wellas TrendVision 2019

Vinder af Color Artist 2019 i Wella TrendVision
Vinder af Color Artist 2019 i Wella TrendVision

ANNONCE