Annonce

Vinderen af Copenhagen Barber Battle 2019

Vinderen af Copenhagen Barber Battle 2019
26. juni 2019 Sascha Tejlmann
Amin Iranmanesh vandt Copenhagen Barber Battle 2019!

26. juni 2019

Amin Iranmanesh vandt Copenhagen Barber Battle 2019!

Tekst: Gunnhild Bjørnsti (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Carl D. Marshall

Ikke nok med, at han sidste år fik titlen som Årets Bedste Barberer 2018 i Sverige, så vandt Amin Iranmanesh fra salon Randevu også Nordens første barber battle, der blev afholdt på Nordic Hair Awards and Expo 2019. Det var en ydmyg og glad barberer, der modtog vinderpokalen på scenen.

Med en check på 5.000 DKK, en skinnende pokal og en pose med produkter fra SKNHEAD kunne den overlykkelige vinder gå ned fra scenen. Venner, familiemedlemmer og kollegaer kastede sig over de rørte og lykkelige svensker.

“Det føles helt fantastisk! Jeg er meget rørt, og jeg kunne mærke tårene presse på”, siger Amin backstage lige efter sejren.

Han indrømmer, at han ikke troede, at han ville vinde, og derfor er han ekstra overrasket og taknemmelig.

“Der findes så mange dygtige barberer nu, så konkurrencen er stor. I dag gjorde jeg bare det, som jeg er bedst til”.

Sidste år deltog han også i finalen i den svenske konkurrence.

“Den 2. september sidste år deltog jeg i Stockholm, og jeg kan tydeligt huske, hvor glad jeg var for at komme videre til finalen som repræsentant fra Vestsverige.

Læs også: Sveriges Barbermestre vandt det første Copenhagen Barber Battle 2019!

Resultatet blev en førsteplads i konkurrencen, der derfor gjorde ham til Årets Barberer 2018 i Sverige. Som om det ikke var nok, klarede han at hive sejren hjem i Copenhagen Barber Battle 2019, hvor barberer fra hele Norden stillede op.

”Amin udmærkede sig gennem sin tilgang. Det var “clean” og med præcision og fokus. Desuden udstrålede han selvtillid både i sig selv og sin teknik. For come on – han bar et hvidt jakkesæt i finalen. Bare dét signalerer en tro på sig selv”, sagde dommer Adee Phelan.

Hvordan forberedte du dig inden konkurrencen?
“Det er kun en måned siden, at jeg fik at vide, at jeg skulle deltage. Så begyndte jeg at kigge på YouTube-videoer med de bedste barberer i verden; studere deres teknikker og øve”.

Amin har gået på frisørskole, men når det kommer til barberdelen, er han selvlært. Han har arbejdet som barberer i fire år og er grundlægger og ejer af Randevu Barbershop i Göteborg, der nu har fem ansatte. For nyligt blev Amin også nomineret som Årets Nybygger og skal derfor medvirke i en eliteceremoni til september med Kongen som prisuddeler.

Hvad skal du lave fremover?
“Forsætte med at øve og blive en bedre barberer”, afslutter Amin med et stort smil.

Hair Magazine ønsker stort tillykke!

ANNONCE