Annonce

Vinder af Nordic Young Talent of the Year

Vinder af Nordic Young Talent of the Year
2. juli 2019 Sascha Tejlmann
Vinder af Nordic Young Talent of the Year - Martina Rawet

02. juli 2019

Vinder af Nordic Young Talent of the Year – Martina Rawet

Tekst: Gunnhild Bjørnsti (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Claus Peuckert

“Prisen er virkelig god for selvtilliden”. Martina Rawet blev af juryen udråbt som den allerførste Nordic Young Talent of the Year, sponsoreret af Hair and Body Care, ved Nordic Hair Awards i København.

I løbet af dagen bedømte juryen som det sidste de fire finalistbidrag i Nordic Young Talent of the Year, og ved prisceremonien om aftenen blev det afsløret, at det var Martina Rawet fra Billys Bumble and Bumble, der vandt.

“Det var vildt stressende og samtidigt virkelig sjovt”, fortæller en glad Martina Rawet backstage, da hun netop har modtaget prisen som årets unge talent.

Martina var nervøs hele dagen til Nordic Hair Awards.

“Jeg var meget spændt og nervøs, og da de råbte mit navn, forstod jeg først ingenting. Men så tænkte jeg: “Yes, det er mig!””.

Hvem inspirerede dig til konkurrencen?
“Allermest artisten Kiddy Smile og mine egne tanker om hvad, jeg synes, der er fint. Min familie, venner, kolleger og ikke mindst min chef Birger har støttet mig på vejen. Også min søster, der også er frisør, har været en enorm støtte. Jeg har kun positive oplevelser”.

Juryens begrundelse
“Med en flot og modig tilgang skabte vinderen af Nordic Young Talent of the Year et teknisk veludført look med en stærk form og legesyge farver”.

Læs hele interviewet med Martina i næste udgave Hair Magazine.

ANNONCE