Annonce

Vinder af Nordic Editorial Stylist of the Year 2019

Vinder af Nordic Editorial Stylist of the Year 2019
4. juli 2019 Sascha Tejlmann
Linda Lehto - Vinder af Nordic Editorial Stylist of the Year 2019

04. juli 2019

Vinder af Nordic Editorial Stylist of the Year 2019 – Linda Lehto

Tekst: Camilla Svensson og Kaj Kalin (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Claus Peuckert og Kai Sairanen

Den allerførste vinder af Nordic Editorial Stylist of the Year, sponsoreret af Kevin Murphy, er Linda Lehto fra Hiusloisto i Finland. Lindas sort/hvid billeder fortæller en smuk historie fuld af følelser.

”Udtryksfuld kompensation og komplet koncepttænkende. Vinderen af Nordic Editorial Stylist of the Year fortalte en smuk historie fuld af følelse gennem fantastisk fotografering, der kombinerer både hår og mode”. Dette var begrundelsen fra juryen, der valgte Linda Lehtos hårfortælling som vinder af titlen Nordic Editorial Stylist of the Year 2019.

Der var fire finalister i kategorien Nordic Editorial Stylist of the Year, sponsoreret af Kevin Murphy; en fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Juryen vurderede finalistbilleder til Nordic Hair Awards and Expo i København, og Linda blev præsenteret som vinderen under aftenens prisoverrækkelse.

Her er Lindas egne ord om sit look: “Hver gang, jeg påbegynder et photo shoot, har jeg et tydeligt billede af slutresultatet i mit hoved. I mine editorials lægger jeg stor vægt på mine modellers meditative mindset i kontrast med hovedet bevægelsers. På ydresiden ser frisuren rolig ud, men den stærke energi findes i hårspidserne”.

Læs hele interviewet med Linda i næste udgave af Hair Magazine.

ANNONCE