Annonce

Vinder af Nordic Colour Technician of the Year 2019

Vinder af Nordic Colour Technician of the Year 2019
28. juni 2019 Sascha Tejlmann
Vinderen af Nordic Colour Technician of the Year - Sofie Heidenberg

28. juni 2019

Vinder af Nordic Colour Technician of the Year – Sofie Heidenberg

Tekst: Gunnhild Bjørnsti (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Claus Peuckert

“Det er første gang, at jeg er med i en konkurrence, og så vinder jeg?!”. Svenske Sofie Heidenberg fra Hårgänget blev den allerførste vinder af Nordic Colour Technician of the Year sponsoreret af L’Oréal Professionnel til Nordic Hair Awards 2019. Hair Magazine fik en hurtig snak med vinderen efter prisuddelingen.

“Det føles så godt”, siger Sofie Heidenberg fra Hårgänget i Stockholm, da hun har modtaget den allerførste pris som Nordic Colour Technician of the Year.

Hun havde arbejdet hårdt på forhånd og var virkelig glad for at vinde prisen

”Nordic Colour Technician of the Year var helt nyt, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Der var hård konkurrence med mange fine bidrag. Det har været en lang men sjov dag. Lokalet er smukt, og jeg har mødt en masse fine mennesker. Alle er søde og hjælpsomme”.

Juryens begrundelse:
”Vinderen af Nordic Colour Technician of the Year inspirerede med en smuk, veludført farver, der var afbalanceret, enkel og elegant. En meget delikat farve, der er trendy og nutidig. En moderne Marilyn Monroe”.

Hvordan vil du beskrive den hårfarve, du har lavet?

”Fin og klassisk. Så sofistikeret. Den er blond og moderniseret med kontraster i bunden med en lysende orange. Nuancerne leder tankerne hen på den moderne ungdom, der kan lave stærke, hjemmelavede farver på sig selv. Jeg bliver inspireret af unge mennesker, der er frygtløse og har kreative idéer. De skaber uden at tænker over, at de kan fejlblande”.

Læs det fulde interview med Sofie i næste udgave af Hair Magazine.

ANNONCE