Annonce

Vinder af Icelandic Hairdresser of the Year 2019

Vinder af Icelandic Hairdresser of the Year 2019
28. juni 2019 Sascha Tejlmann
Vinder af Icelandic Hairdresser of the Year - Katrin Sif Jónsdóttir

28. juni 2019

Vinder af Icelandic Hairdresser of the Year – Katrin Sif Jónsdóttir

Tekst: Gunnhild Bjørnsti (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Claus Peuckert & Kai Sairanen

“Min passion for hår er komplet”. Katrin Sif Jónsdóttir fra Sprey Salon i Reykjavik blev udnævnt til den allerførste Icelandic Hairdresser of the Year ved Nordic Hair Awards i København.

Den allerførste vinder af Icelandic Hairdresser of the Year blev præsenteret i København ved Nordic Hair Awards. Konkurrencen begyndte allerede i starten af året, da de deltagende kunne indsende deres bidrag. En jury nominerede tre finalister, som Islands befolkning efterfølgende kunne stemme på. Det var tæt løb, men den 9. juni stod det klart, at Katrin Sif Jónsdóttir fra Sprey Salon havde vundet!

”Jeg er så overrasket. Det her er helt ”amazing”. Island er et så lille land, hvor alle kender alle. Vi har mange store talenter, og konkurrencen er hård. Det er ikke let at skille sig ud fra mængden”, siger en ekstra glad Katrin Sif Jónsdóttir fra Sprey Salon i Reykjavik efter at have modtaget prisen.

Kan du fortælle om dit look?

”Frisuren kan minde lidt om en enhjørning med kort hår til hagen, og farverne er blå, rosa og grøn. Nuancerne er bløde og i pasteller. Inspirationen er hentet fra Vidal Sassoons arbejde, og hvad jeg personligt kan lide. Jeg har en fantastisk model og fotograf. Alt blev perfekt. Hvis teamet er perfekt, bliver resultatet perfekt”.

Læs det fulde interview med Katrin i næste udgave af Hair Magazine.

ANNONCE