Annonce

Vind billetter til SHOW POSITIVO 2016!

Vind billetter til SHOW POSITIVO 2016!
24. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

24. oktober 2016

SHOW POSITIVO 2016 – ‘SPEECHLESS’

Vind to billetter til årets show

Igennem 6 år har X-presion afholdt Show Positivo og Secret Master Class:
Arrangementerne har bidraget til spændende og nye koncepter til frisørbranchen og ikke mindst, nye måder at præsentere dem på. Disse nye måder er opstået som følge af X-presions forkærlighed til det, at dele nyskabende koncepter, som efterfølgende ses benyttet rundt omkring i verden under forskellige navne.

Husk også! – at vores egen Kasper Thomas deltager i Show Positivo 2016. Kasper Thomas, der i øvrigt er det yngste medlem af Marcelklubben, arbejder dagligt i Madrid med X-Presion, der netop nu er blandt de kreative teams, den globale frisørverdens øjne hviler på.

I år, går Show Positivo skridtet videre og skaber et vidensforum for henholdsvis professionelle og nysgerrige. Dette forum vil i år være fyldt med masser af nyt indhold, der skal sikre, at denne begivenhed bliver ”Den mest vigtige uge, når det gælder nytænkning”. Det bliver et multishow, som præsenterer en blanding af hår, mode og kunst i et flot visuelt og inspirerende show, hvor der hvert år inviteres store kendte navne fra flere lande. 

I dag roterer verden omkring # og det er lige nøjagtig derfor, at ”SPEECHLESS” er et multimedia show, der tilsigter at belyse vigtigheden af sociale media såvel som nyheder i den internationale skønhedsbranche.

Social Networks, 3.0, Transmedia Storytelling, Engagement, Hashtag eller måske endnu bedre: Hvordan konverterer man sine “likes” til $$$! Show Positivo 2016 vil være fyldt med ”Buzzwords”, vi altid hører om i forbindelse med samtaler og artikler, men som ingen rigtig forstår eller ved hvordan vi skal bruge rent forretningsmæssigt. I år vil der være en cyber luksuspræsentation af Eduardo Prádanos, pioneren indenfor Transmedia Storytelling. Eduardo Prádanos er lærer, journalist og ikke mindst, det eneste spanske medlem af bestyrelsen i Euro Transmedia. Her vil han afsløre nøglen til hvorledes man vækster sin forretning gennem brug af sociale media og ligeledes præsentere, hvad det er værd i kroner og øre. #Speechless vil efterlade alle ”Speechless” i 2 timer, hvor et stort multimediashow vil tage pusten fra alle og efterlade dem med en stor portion inspiration.

Der er ikke plads til at slappe af her – Så hold dig opdateret på det seneste nye…
 

Show Positivo foregår den 6. November, kl. 16 på Pabellón 14 de IFEMA og The Secret Master Class den 7. November kl. 10:30-13:30.

Placeringen for The Secret Master Class, er altid en hemmelighed helt frem til dagen før, hvor deltagerene får tilsendt en adresse.
 

Nu har DU chancen at vinde billetter* for 2 personer til det spektakulære arrangement, både show og master class!

Det eneste du skal gøre for at vinde billetterne er, at klikke ind på Hair Magazine.dk’s Facebook eller Instagram side, og gøre følgende:

1. Like opslaget!

2. Del opslaget med hashtagget #Showpositivo2016

3. Og vigtigst af alt, skriv en tekst til billedet og fortæl hvorfor lige netop DU skal vinde en billet for 2 personer til Show og Masterclass!

SKYND DIG! For konkurrencen slutter den 27. oktober kl. 18.00

* Billetterne dække kun showet, og ikke transport, forplejning samt overnatning. 

Skriv til showpositivo@x-presion.eu eller besøg www.showpositivo.com 

for mere info. 

                                              


ANNONCE