Annonce

Vind 6 x BeautyLash Eyelash Booster!

Vind 6 x BeautyLash Eyelash Booster!
3. november 2016 bal@freemindsmedia.com

03. november 2016

Vind 6 x BeautyLash Eyelash Booster!

Vær med i konkurrencen om et sæt med 6 x BeautyLash Eyelash Booster, som leveres til salonen lige i tide til den travle julemåned. Den eneste du behøver at gøre for at være med i konkurrencen, er at besvare nedenstående spørgsmål, opgive din salons navn og kontaktoplysninger og sende det til konkurrence@hairmagazine.dk inden den 25. november.

Hvad er den aktive ingrediens i BeautyLash Eyelash Booster?

Send dit svar, samt din salons navn og kontaktoplysninger til konkurrence@hairmagazine.dk for at være med i konkurrencen!

Hvad er BeautyLash Eyelash Booster?
BeautyLash Eyelash Booster er et serum til vipperne med naturlige aktive ingredienser. Vipperne ikke bare længere, men de bliver også stærkere, fyldigere og mere glansfulde. Alt det kræver er lidt tålmodighed.

Efter en måneds anvendelse kan man tydeligt se, at vipperne er blevet længere og fyldigere. Den aktive ingrediens i BeautyLash Eyelash Booster er Black Sea Rod Oil, som findes i den caribiske koral Plexaura Homomalla. BeautyLash Eyelash Booster forlænger og forbedre vippernes levetid ved at stimulere den aktive vækstfase og dermed bliver vipperne længere.

Se også: BeautyLash – Naturligt lange og smukke øjenvipper

Före BeautyLash

Efter BeautyLash
Før BeautyLash Efter BeautyLash

PSST…! Indenfor de nærmeste uger lancerer Beautylash en kampagne. Kontakt din leverandør for mere information!ANNONCE