Annonce

Vil du sige nej til en succes?

Vil du sige nej til en succes?
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

Vil du sige nej til en succes?

Hvis man blander kreativitet, innovation og en passion for hår, så har man IdHAIR Elements.
I februar lancerede IdHAIR deres nye serie, som henvender sig til de kvalitetsbevidste frisører og forbrugere, som påskønner det rene skandinaviske udtryk, samt produkternes fantastiske virkning.

IdHAIR Elements er en af de mest omtalte hårplejeserier i de nordiske magasiner og aviser. Det har blandt andet resulteret i, at de er løbet af med sejren i de to test som produkterne indtil videre har været med i.

Det gælder den meget populære IdHAIR Elements – Fix it in Place Hairspray, som er meget brugt af den danske danseelite og derfor var IdHAIR Elements også hovedsponsor ved DM i Standarddans, hvor de bedste i Danmark var samlet – og er der nogen som stiller krav til en lak, så er det dansere.

Det andet produkt, som har høstet stor ros, er IdHAIR Elements – By The Sea saltvandsspray, som giver lige præcis den følelse, som man gerne vil opnå med en saltvandsspray.

Gældende for alle produkter i serien er, at de er produceret i Sverige samt at de ikke indeholder parabener eller allergene parfumer.

Har du ikke allerede hørt om IdHAIR Elements, så kontakt din IdHAIR konsulent eller ring på 8674 2822.

www.idhairelements.com eller www.idhair.dk

 


ANNONCE