Annonce

Uptown Girls & Downtown Boys med Marcelklubben og Revlon

Uptown Girls & Downtown Boys med Marcelklubben og Revlon
7. marts 2019 Dina Boysen
Marcelklubben og Revlon 2019

07. marts 2019

Uptown Girls & Downtown Boys med Marcelklubben og Revlon

Tekst: Dina Boysen
Foto: Sofia Johansson

Mere end 140 var mødt op onsdag aften på NOAA, Kødbyen, da Marcelklubben og Revlon åbnede dørene op til en aften spækket med inspiration og fremvisning af tidens tendenser. Uptown Girls & Downtown Boys skulle vise, hvordan hår og makeup kunne gå op i en højere enhed.

Da Marcelklubbens præsident, Yvonne Hemming, greb mikrofonen og bød gæsterne velkommen, blev opmærksomheden hurtigt vendt mod scenen – og denne blev holdt til de afsluttende ord.

Gæsterne så fokuserede til, da de første modeller og frisører trådte ind på scenen. Her præsenterede Marcelklubben nogle smukke korthårsfrisurer, opsætninger og stylinger. Accessories til hår, i form af blomster og gennemsigtige kasketter, var det helt store hit i stylingen, mens hårfarverne vekslede mellem de varme toner til de stadig smukke og trendy pastelnuancer.

Fra Uptown Girls til Downtown Boys
Efter fremvisningen af Uptown Girls, kom Benjamin Martin på scenen og præsenterede ”BenjieMen”, der bød på trendy herrefrisurer og en præsentation af trends indenfor herrehår 2019. Her blev der vist fire forskellige herrefrisure; fra krøllet punk til glat korthårsfrisurer. Benjamin Martin fik ikke bare vist skønne, nye frisure frem – han sørgede i den grad for at fylde rummet med latter.

Som afslutning på aftenen fik alle 29 modeller lagt makeup af Revlon, inden de blev budt på scenen en sidste gang. Her viste Marcelklubben og Revlon i den grad, hvordan hår og makeup kunne gå op i en højere enhed.

Se flere billeder i galleriet her!

ANNONCE