Annonce

Underjordisk inspiration fra Fondation Guillaume i Paris

Underjordisk inspiration fra Fondation Guillaume i Paris
10. juli 2019 Sascha Tejlmann
Fondation Guillaume Paris

10. juli 2019

Underjordisk inspiration fra Fondation Guillaume i Paris

Tekst: Sofia Johansson (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Gunilla Bergfeldt

I løbet af den første weekend i juni fandt Intercoiffure Mondials event Spotlight sted i Paris. Danske Sofie Gerberg fik æren af at repræsentere Fondation Guillaume Danmark denne begivenhedsrige weekend i Paris.

Til årets kongres samledes næsten 400 Intercoiffure-medlemmer og juniorer fra alle verdens hjørner i Paris. Årets arrangement bød på en blanding af gamle traditioner, såsom Chevalerie Awards-ceremoni, og ny, friske inspiration fra de unge i Fondation Guillaume.

Teamet fra Fondation Guilluame bestod denne gang af 18 entusiastiske unge fra forskellige lande. De havde fået til opgave sammen at lave og vise en inspirerende kollektion under kongressens gallaaften.

Fredagen indebar meget planlægning og arbejde inden det store show lørdag aften. Juniorerne øvede de forskellige teknikker og arbejdede med mood boards for at finde både inspiration og den røde tråd i kollektionen. I løbet af eftermiddagen afholdt mentorerne et givende og inspirerende “hands on” seminar, inden det var tid til at stoppe for den dag.

Juniorerne arbejdede med mange moodboards for at finde inspiration. 

Sofie Gerberg, der får sit diplom.

De nordiske juniorer, heriblandt Sofie Gerberg (fjerde fra højte), og Sascha Hirtsgaard længst til højre, der er ansvarlig for de internationale Fashion Team fra Norden.

Showet blev fremført i det imponerende lokale, Salle Wagram, hvor gæsterne til eventet var samledes for at se alle de inspirerende shows og frisører. Fondation Guillaumes kollektion hedder “Underworld Wonders” og bestod af fire forskellige dele; Wolfpack, Fluids, Fairy Faune og Explosion Daganique.

Læs også: Nordisk træf med Fondation Guillaume

“Det var en utrolig oplevelse at få lov til at være med til dette og virkelig af udfordre sig selv. Det medfører helt sikkert, at man vokser både som frisør og menneske”, fortæller Frida Wiik, ordfører i Fondation Guillaume Sverige.

Sofie Gerbergs model i midten

Kollektionen Underworld Wonders bestående af de fire forskellige dele; Wolfpack, Fluids, Fairy Faune og Explosion Daganique.

Weekendens sidste dag bestod af flere “look and learns”, hvor blandt andet Gunilla Bergfeldt og Joakim Roos afholdt inspirationsshow for Fondation Guillaume.

Nu forbereder juniorerne i Fondation Guillaume sig på næste udfordring i august, hvor fire personer rejser til Kina for at lave et show, også der med det internationale team.

Se flere billeder i galleriet herunder:

ANNONCE