Annonce

Trontveit tog frisører med på cruise

Trontveit tog frisører med på cruise
1. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

01. marts 2016

Trontveit tog frisører med på cruise


Maurizio Isopi, en af kursets ledere, her på vej om bord.

I foråret arrangerede Trontveit en to-dages frisør krydstogt tur til Frederikshavn i Nordjylland i Danmark og Oslo i Norge, hvor mange frisører havde tilmeldt sig.

Frisørerne mødte op på Stena Line terminal i Frederikshavn i de tidlige morgentimer, friske og frejdige. Her stod et oplagt Tronveit personale klar til at tage imod kursisterne.

Se også: Artist Led20 fra Trontveit

Vel ombord fik kursisterne en kahyt de tjekkede ind i, for derefter at komme op i auditorierummet. Her bød Thomas Tronveit velkommen “ombord”, for at starte med at præsentere den første demonstratør, “Mr. Man Cut”, Jesper Brink.


Jesper Brink lagde ud med moderne klippe- og skægplejeteknikker.

Jesper gennemgik nymodens klippe/skæg teknikker på tre forskellige modeller. Han talte om vigtigheden af gode værktøjer og om at der findes tendenser, der viser at vi får 30’ernes hårmode at se på herrer igen. Bølgen af klassiske mandlige frisurer fortsætter dermed. For at opnå disse looks, brugte Jesper ATTITUDE produkter, som fungerer perfekt til den her slags frisurer. Alt dette mens AC/DC dundrede i højtalerne for at give en maskulin stemning.

Showet og Jesper Brinks råd var meget værdsat af deltagerne. Efterfølgende blev der serveret en lækker buffet til frokost.


Minna Trontveit Jensen gav styling tips til langt år.

Styling af langt hår
Da det var tid til det næste show tog “frk. langthårs ekspert”, Minna Trontveit Jensen, plads på scenen. Med sin finske accent, charmerede hun sine gæster i over en time, hvor hun gennemgik tre enkle, men meget effektive teknikker. Mange er bange for langt hår, fortalte hun, men med enkle værktøjer kan alle håndtere længder. Jo længere hår, desto bedre ifølge Minna.

Se også: EMMEDICIOTTO kursus og show med Trontveit

Minna holdt en gennemgang om hår, der er “født” fladt og tyndt, og hvordan man får det til at blive “stort, lækkert og klar til fest eller bryllup”, som Minna udtrykte det. Fisører fik også lært mere om hvordan man opnår de samme resultater med extensions.

Minna anvendte primært tre produkter: Angel Dust fra ATTITUDE, som giver maksimal volume i tørt hår. Dirty Angel, også fra ATTITUDE, som giver fylde, men også tilføjer tekstur til håret, samt det produkt, der passer til alle hårtyper: Sky High fra ATTITUDE, et at mærkets hårsprays med højest holdbarhed som sikrer at resultatet holder “hele festen”.

Alt i alt et meget givende, spændende og ikke mindst inspirerende seminar.


Maurizio Isopi underviste blandt andet frisørerne forskellige krølleteknikker.

Klippe- og tekniktip
Ved tredje show præsenterede Trontveit “Mr. Italy”, Maurizio Isopi. Maurizio er om nogen pefektionist ud til fingerspidserne. Under den første session viste Maurizio blandt andet teknikker til hvordan man styler langt hår, krølleteknikker, og hvordan man med et strejf af 30’erne og 40’erne får yderst elegant og lækkert hår.

Under den anden time viste Maurizio frisørerne “power cutting”. Han viste hvor vigtig inddelingen af før klip, for hvor let og simpelt man derefter kan klippe sin kunde/model. Maurizio brugte ARTIST’s ny Ni 14 teeth saks, der klipper og udtynder i samme klip. Maurizio er 110% dedikeret til Emme Diciotto som forhandles af Tronveit og er en del af dette team, der blev udnævnt til Italian Hairdresser of the year. Han viste hvordan man kunne bruge de forskellige produkter til at kreere lækre, bevægelige frisurer der holder 2-3 dage i træk.


Fra venstre: en glad kursusdeltager, Jesper Brink, Maurizio Isopi, Thomas Trontveit Jensen og Minna Trontveit Jensen.

Dejlig afslutning
Efter de 3,5 shows fordelt på seks timer, blev der serveret champagne som afslutning på de intense og lærerige kurser. Hen på aftenen mødtes alle til galla buffet, hvor alle havde pyntet sig ekstra flotte og fik lækker mad, inklusiv vin, øl og vand. Aftenen fortsatte i cocktailbaren til en “lille en”.

Næste morgen blev der serveret morgenmadsbuffetpå båden og endnu tidligere på morgenen var frisørerne i land i Frederikshavn og tog afsked med hinanden.

Tronveit havde arrangeret at frisørerne kunne benytte sig af Tax Free Offers på hele turen frem til de landede igen. Her kunne frisørerne købe ind med meget store rabatter, hvilket mange benyttede sig af. Vejret var helt fantastisk og der var ingen “gyngen” undervejs.

Frisøren Hanne Danielsen, ejer af Salon Noblé i Aalborg Danmark, samt formand i Aalborg Frisørlaug, kommenterede cruiset på følgende måde:

“En super godt arrangeeret tur med masser af inspiration i en rolig og forskellig kombination. En perfekt ting at gøre sammen med personalet. Vi skal med igen næste år!”

Allerede næste års Frisørcruise er blevet reserveret til den 18. juni 2916. Der styrer Tronveit skuden mod Oslo og tilbage igen, med intensiv træning af 100 frisører på turen.

Se også: Artist Led20 fra Trontveit

Se også: EMMEDICIOTTO kursus og show med Trontveit

For yderligere information kontakt Trontveit på tlf. 6070 7311 eller mail: info@trontveit.com eller se: www.trontveit.dk

 

Se flere frisørartikler om frisørkurserfrisørshows og hårmode her!


ANNONCE