Annonce

Trontveit kursus – langthår og brudefrisurer

Trontveit kursus – langthår og brudefrisurer
5. august 2014 bal@freemindsmedia.com

05. august 2014

Trontveit kursus – langthår og brudefrisurer

I ugen op til påske afholdt Trontveit to kurser for frisører i Aalborg og Holstebro. Her blev der blev lagt fokus på både brudefrisurer og konfirmandhårsopsætninger.

Da kurset først og fremmest var ment som et praktisk kursus, hvor der skulle gennemgås teknikker og idéer til den kommende sæson, var fokus hovedsageligt på “step-by-step”. Danske frisører er meget interesserede i nye teknikker og idéer som de selv kan bruge i salonen, så der var stor interesse for kurserne i Aalborg og Holstebro. Begge kursusdage var fuldstændigt booket. I Trontveits egne lokaler i Nørresundby (Aalborg) var der 35 fremmødte frisører og i Holstebro på Hotel Schaumburg var der 47.

Minna Ainassaari fra Finland er blandt Skandinaviens dygtigste frisører når det gælder langhårsopsætninger. Med sin underholdende væremåde var hun en glimrende demonstratør og guide for de interesserede og spørgelystne frisører. Hun præsenterede med smil og god humor fire forskellige opsætninger, hvor alle var meget salonorienterede. For alle unge er konfirmationsdagen en helt speciel og stor dag, og frisuren skal bare være perfekt! Brylluppet er en anden af livets største dag, og igen er det afgørende for den ultimative oplevelse, at frisuren er af højeste kvalitet. Som frisør har man således et stort ansvar for, at de unge mennesker og brude får fuldendt den store dag med det ypperste indenfor klip- og frisureopsætning. Det er derfor utroligt vigtigt, at frisøren er “klædt på” til at opfylde kundens drømme på deres store dag, med opsætnings teknikker, der er brugbare og nemme at arbejde med, og som kan flytte grænser for, hvordan bruden og/eller konfirmanden føler sig. Det handler om at få kunden til at føle, at man tager hånd om dem og gør dem præsentabel overfor omverdenen, og at man som frisør har gjort sit til, at kunden får en fantastisk dag.

Minna Ainassaari tog de fremmødte frisører med på “en rejse gennem håret”, om hvordan man forbereder håret med det rigtige produkt. Brug af rigtige produkter er absolut noget af det vigtigste i forbindelse med en opsætning. Minna arbejdede med Dirty Angel ATTITUDE for at få den rigtige struktur inden håropsætningen. Ved alle opsætninger lærte hun de fremmødte frisører, vigtigheden i at bruge den rigtige hårlak på det rigtige tidspunkt. Valg af hårlak er altafgørende for det endelige resultat og holdbarheden af opsætningen. F.eks. kan EMME DICIOTTO 18, arbejdshårlak børstes ud igen, mens man arbejder, så man kan “fortryde” evt. fejl eller foretage justeringer undervejs. EMME DICIOTTO Eco.Spray er en “våd” hårlak og fjerner de små “fnullerhår” så friseringen er 100% ren. Når man er 100% sikker på, at håret er flot, ligger korrekt og frisuren er som den skal være resten af dagen og aftenen, afslutter man med en hårlak som Sky High ATTITUDE, hvorefter håret bliver som det er sat!

Se også: Trontveit’s M.O.R. SHOW var en succes

Minna gennemgik desuden simple teknikker som brug af hårnåle, hvordan man sikrer opsætningen ikke “falder ned igen”, hvordan man bruger den populære hårbørste Tangle Teezer til at toupere og frisere rent med.

Alt i alt en aften med STEP-BY-STEP teknikker, hvor de fremmødte frisører bagefter udtalte, at dette var en meget brugbar aften uden unødig ”show”, hvor de fik værktøjer og idéer med hjem til det daglige arbejde og den kommende konfirmation- og bryllupssæson.

Aftenen i Holstebro blev afholdt i samarbejde med Nord vest frisørlaug, som var yderst tilfredse med samarbejdet og kurset!

 

For yderligere information kontakt Trontveit på tlf. 6070 7311 eller mail: info@trontveit.com eller se: www.trontveit.dk

 

Se flere produktnyheder, eller læs om frisørshows eller styling her!


ANNONCE