Annonce

Trontveit afholdt jubilæumsshow og kursus i Nørresundby

Trontveit afholdt jubilæumsshow og kursus i Nørresundby
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

Trontveit afholdt jubilæumsshow og kursus i Nørresundby

Der var fart på, da lidt mere end 100 frisører fra Norge, Finland og hele Danmark kom til Nørresundby for at besøge Trontveit til deres jubilæumsshow. Fra Skagen til Helsingør, fra Svenborg til Ringkøbing, alle havde fundet vej til en weekend fyldt med fantastiske håroplevelser, som viste sig at være beriget med ’wow’ oplevelser for mange.


Frisør Elna Marie Vejgaard fra Beach Hair, Sønervig (t.v.), Sandy Esko (mf.) og frisør Maria Garner fra By Mai & Garner (t.h.).

Et fantastisk edutainment arrangement
Under det nye begreb ’edutainment’ – en blanding af undervisning og underholdning – inspirerede Team Trontveit frisører bl.a. med rene former, herre klippeteknikker og smukke opsætningsmuligheder med lækre farver til kvinder. Som en del af ’edutainment’ er, at man kan opleve og blive inspireret på kurser sammen med Trontveit, samt hygge sammen med frisørkolleger.

Noget helt nyt i Trontveit’s Edutainment er afrohår. Danske frisører er godt og bredt uddannet, måske nogen af de bedste i Europa, men i afrohår er der tit mange som har en udfordring. Team Trontveit viste, med hjælp fra Lowé Nelly fra salon Etoik United by Hair, nye behandlinger til kunder med afrohår understøttet med produkter fra Sexy Hair’s produktserie ”Smooth og Curly”.

Læs også: Trontveit præsenterer Quick-Dry towel

Frisørmester Nuray Karakan fra Randers viste et Marilyn Monroe inspireret look, baseret på smukke og sunde oliefarver fra Emme Diciotto, Italien. Forårets og sommerens fashion farver bliver intensivt varme, smukke og meget glansfulde som honning og abrikos. Nuray viste tre forskellige stilarter. En sexet elegant, en romantisk og den sidste var fantasy hår bygget op omkring et stativ.

Jesper Brink Intercoiffure og Big Sexy hair træner Dennis Brandt Kattenhøj fra Holstebro viste den nyeste herrefashion, barbershop stil med rene tekniske klipninger og cool rock’n’roll attitude.

Jesper og Dennis brugte Trontveit’s nyeste styling produkter fra Attitude og Sexy Hair.

Trendkollektion
Team Trontveit præsenterer to gange årligt en innovativ trendkollektion i Danmark samt internationalt. Den nye kollektion “Rock’n’Roll romance” er en blanding af klassisk rock’n’roll stil og romantisk pin up style med et tvist af moderne stil.

  • The Modern Rebel herrelinje er et mix af Rock’n Roll og Hipster look.
  • Rock Chic damelinje er en blanding af stærke farver og rene linjer.
  • Pin Up Fewer er opsætninger, hvor man blander romantisk pin up og klassisk glamour style.

Trendkollektionen er udviklet sammen med Trontveit’s internationale artist team Minna Trontveit og Sandra Ylönen samt den danske fotograf Rene Hoffmann.

Trontveit og deres produkter
Trontveit er et dansk firma, som producerer serien Attitude – unikke styling produkter med en innovativ tankegang. Især seriens fire voks styrker, tør shampoo og saltvandsspray med indbygget varmebeskyttelse er i en klasse for sig. Alle Attitudes produkter er godkendt til grøn salon eller på positivlisten. 

Trontveit har udviklet verdens stærkeste ”grønne” hårlak, som er ren super glue. Den eksporteres til det meste af Europa og er velegnet som arbejds- og finish spray.

 

Tekst: Nina Maja Tolstrup Pryds
Foto: René Hoffmann

Læs også: Trontveit lancerer produktlinjen Smooth fra Sexyhair

 


ANNONCE