Annonce

Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie

Trendy fletninger med Amika i HeadBrands nye studie
19. juni 2017 bal@freemindsmedia.com

19. juni 2017

Trendy fletninger med Amika i HeadBrands’ nye studie

Det blev en herlig intim og international dag i HeadBrands‘ nye studie på Allégade på Frederiksberg i København, hvor omkring 15 frisører fra hele Skandinavien mødtes til en lærerig dag med mærket Amika. Yasmin Vieth og Naeemah LaFond, Amika educator var kommet hele vejen fra New York og startede dagen med at præsentere det trendy og farverige mærke fra Brooklyn.

“Amika er ligesom en ven, som man altid gerne vil lege med og som altid er til rådighed, når man har brug for det”, siger Yasmine.

Her viser Neemah La Fond hvordan man laver en "Firgure Eight Braid".Amika er et trendy og farvefyldt mærke fra New York

Her viser Neemah La Fond hvordan man laver en “Firgure Eight Braid”.

Naeemah siger, at disse fletninger er super trendy i USA, og derfor vil de nu hjælpe skandinaviske frisører til at komme på forkant. Dagen var blandt andet dedikeret til hands-on look & learn sessions, hvor Naeemah viste tre moderne fletninger; Figure Eight Braid, Cobra Braid og Chinese Staircase Braid. Efter hver fletning fik frisørerne selv lov til at øve sig på dukker for at lære teknikken.

“Hårstyling er på vej tilbage! For nogle år siden så vi mest hår uden styling og naturligt hår, men nu er for eksempel fletninger en stor trend. Det handler for frisørerne om at være ”up to date” og gerne lidt før trends opstår. “Jeg håber, at frisørerne kan tage teknikkerne med sig i dag og anvende dem med sit eget personlige præg. Alle er forskellige og intet er hugget ind i sten”, understregede Naeemah.

Læs også: Nu findes Amika hos HeadBrands!

På HeadBrands Amika-event viste Amika Educator, Naeemah LaFond, tre trendy fletninger.

På HeadBrands Amika-event viste Amika Educator, Naeemah LaFond, tre trendy fletninger.

“Det skal fungere som et mødested”, siger HeadBrands Educator Denmark Tom Skou. Der skal holdes konferencer og kurser, og det kommer til at være et sted, hvor folk kan mødes.
HeadBrands Creative Studio Copenhagen, som satte rammerne for det stemningsfulde event, er HeadBrands nye, friske lokaler, som de fremover vil bruge til arrangementer, forskellige workshops og kurser for kreatører, teknikere og frisører fra hele verden.

HeadBrands nye studie ligger i det centrale København og kommer til at fungere som et mødested for alle nordens frisører, teknikere og kreatører.

HeadBrands nye studie ligger i det centrale København og kommer til at fungere som et mødested for alle nordens frisører, teknikere og kreatører. 

Ordene ”cool, current and trendy” er ikke bare indbegrebet af mærket Amika, men afspejler også dagens lærerige event. Nu venter vi spændt på, hvad HeadBrands’ nye studie i København kommer til at byde på næste gang.

Efter hver fletning fik frisørerne selv lov til at øve sig på fletteteknikken på hver sin dukke. Efter hver fletning fik frisørerne selv lov til at øve sig på fletteteknikken på hver sin dukke.

Efter hver fletning fik frisørerne selv lov til at øve sig på fletteteknikken på hver sin dukke. 

Her ses en trendy "Cobra braid".
Her ses en trendy “Cobra braid”.

Se flere billeder fra eventet her:

Læs også: HeadBrands inviterede til fest og farver med Mazella&Palmer og Fudge

Tekst: Alexandra Malmborg (Kristine Larsen red.)
Fotograf: Claus Peuckert

ANNONCE