Annonce

TOP HAIR i Düsseldorf – Rock your head! – TOP HAIR branchemesse

TOP HAIR i Düsseldorf – Rock your head! – TOP HAIR branchemesse
18. april 2017 bal@freemindsmedia.com

18. april 2017

Rock your head! TOP HAIR i Düsseldorf


Mere end 35.000 personer besøgte branchemessen TOP HAIR International Trend & Fashion Days i Düsseldorf. Her fandtes virkelig alt til alle, der elsker hår i alle dets former.

På TOP HAIR International Trend & Fashion Days Düsseldorf fandtes der en masse til alle, der elsker hår i alle dets former. Messen, som er en af Europas største frisørmesser, blev afholdt for 17. år i træk og slog ny besøgsrekord. I løbet af to dage samledes ikke mindre end 35.000 personer for at tage del i de seneste trends og produkterne fra mange af branchens førende aktører. På hovedscenen bød blandt andet kongen af farve Guy Tang, langthårseksperten Patrick Cameron og barbererne fra Schorem Barbers på talent, håndværk og fremfor alt: show!

Teknik og kreativitet
Weekenden bød på masser af inspiration men også kundskaber i både klip-, farve- og stylingteknikker. Rundt omkring i messehallerne var der Look & Learn-visninger overalt, og mange af de store virksomheder viste sine seneste kollektioner. I alt var der 450 udstillere inden for hårpleje- og skønhedssektoren, som alle gjorde sit yderste for, at alle besøgende skulle få sig meget som muligt ud af sit besøg. 

 
Guy Tangs farveprægede kreationer var som altid et hit, og frisørerne stod i kø for at få et billede med ham efter showet.

 


Gudommelige opsætninger svævede frem på scenen, da Patrick Cameron underholdt under showet på den store scene med den seneste kollektion The Goddess Collection.

 

Barberernes hjørne
En nyhed dette år var Barbers’ Corner, som tiltrak meget opmærksomhed. Her blev der vist både de seneste herretrends og klassiske barberteknikker. Det er tydeligt, at skæg fortsætter med at være stort. Leen og Bertrus fra Schorem Barbers fortalte på scenen, hvordan det for bare seks år siden, da de startede, var svært at finde modeller med skæg. I dag er det svært at finde dem uden. Skæg er blevet meget popurlært blandt mænd, og vi elsker det!

Se også: HJ Live i London

 
Barber’s Corner var en stor succes under messen, og overalt syntes velgrommede mænd og mandlige vintageemballage.

Tekst og foto: Camilla Svensson


ANNONCE