Annonce

Til Goldwell show med Morefungkushi

Til Goldwell show med Morefungkushi
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

Til Goldwell show med Morefungkushi


Fra venstre ses Morten Lynge, Hasse Kliem og Karim Belkhelfa.

Det kreative team bag Morefungkushi bestående af Morten Lynge, Karim Belkhelfa og Hasse Kliem stod for undervisningen af frisørerne til Goldwells show d. 8 oktober 2011.

Teamet underviste i nyskabende farve- og klippeteknikker og illustrerede de nyeste tendenser på de mange modeller på podiet. Kursisterne fik ikke kun en forsmag på de nyeste trends indenfor frisørbranchen, men også på, hvad der rykker sig på den internationale modescene.
Modellernes tøj havde et stringent look med skarpe linier med et råt tvist, hvilket passede perfekt til aftenens tema, som var inspireret af 20ernes og 60ernes bevægelser samt den sofistikerede ”fetish” stil som har ramt tidens trends. Temaets nøgleord var derfor farver med kant, og modellernes styles udviste samtidig en ordentlig portion selvtillid. Aftenens tema samt de skrappe hårfarver gik derfor perfekt i spænd med KMS Californias nye pangfarvede produktemballage.

Det kreative team bag Morefungkushi

Karim Belkhelfa viser sin herremodel frem på podiet.

Forventningsfulde kursister til Goldwell Show.

Mange modeller var klædt på i læder, hvilket også hører til den ”fetish” som præger den internationale modeverden og som Morefungkushi lader sig inspirere af.

Backstage med Morten Lynge og model

Morefungkushi´s frisurekollektion har kant, hvilket også kunne ses på de skarpe farvekontraster som prægede podiet.

Foto: Claus Peuckert
Tekst: Anna Teresia Berner Møller

 

For yderligere information kontakt Goldwell på tlf.: 46 15 21 11 eller besøg hjemmesiden www.goldwell.dk


ANNONCE