Annonce

Til bobler og barbering på Tradium

Til bobler og barbering på Tradium
1. november 2016 bal@freemindsmedia.com

01. november 2016

Til bobler og barbering på Tradium

Frisørbranchen, pressen og mange andre inviterede havde fundet vej til bobler og barbering, da erhvervsskolen Tradium i Randers indviede skolens spritnye barbershop og frisørsaloner med over 70 betjeningspladser.

Formand for Tradiums bestyrelse Søren Sørensen lagde skæg til en oldschool barbering foretaget af Jesper Dyrby.
Formand for Tradiums bestyrelse Søren Sørensen lagde skæg til en oldschool barbering foretaget af Jesper Dyrby. Foto: Jakob Lerche Fotografi

Lone Nordentoft Frost fra Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund fik saksen i hånden – ikke for at klippe i hår, men for at klippe snoren ved den officielle indvielse af erhvervsskolen Tradiums nye frisørafdeling og barbershop, der blev åbnet for fulde huse tirsdag eftermiddag.

Med åbningen får frisørelever og undervisere i både herre- og dameklip – og nu altså også herrebarbering – den største og mest moderne frisørafdeling i landet. Med 21 stole i barbershoppen, 42 stole i damefrisørafdelingen og 14 vaske er der nok arbejdspladser at folde sig ud på for både nuværende og kommende frisørelever.

Bobler og barbering
Uddannelseschef Charlotte Bisbjerg Nielsen bød velkommen og takkede de mange, der har været involveret i byggeprocessen, som blev flot håndteret af Tradiums eget bygningskontor.

Herefter blev der budt på blandt andet bobler og barbering i de superflotte saloner, som sætter en helt ny standard for studie- og undervisningsmiljø på Tradium.

En af de fremmødte herrer, der fik en barbering, var Tradiums bestyrelsesformand Søren Sørensen, som lagde sig under ragekniven hos barber Jesper Dyrby.

– Hvis det pludselig gør ondt, er det fordi jeg har skåret dig, sagde Jesper Dyrby med et skævt smil. Søren Sørensen kunne dog senere rejse fra den lækre læderstol med et velklippet skæg og uden en eneste rift på kinderne.

Se også: Tradium får Barbershop

Frisørelev Malene Møller Nielsen fik lavet en flot håropsætning i den nye damefrisørafdeling. 
Frisørelev Malene Møller Nielsen fik lavet en
flot håropsætning i den nye damefrisørafdeling.
Foto: Jakob Lerche Fotografi 
 

Flotte taler
Blandt talerne var formanden for det lokale uddannelsesudvalg, frisør Louise Christiansen, der er daglig leder i salonen Hair dé Lux, Grenaa.

– Wauw, sikke nogle superflotte, nye lokaler. Bare det var mig, der var elev igen. Disse fantastiske, lyse omgivelser. Lade sig inspirere og få lov til at skabe nye trends, fordybe og dygtiggøre sig i vores håndværk. Tradium har et godt ry for at være en god skole. Det glæder mig, at lærerstaben her efter sommerferien nu igen står stærkt og kampklare til at dygtiggøre vores elever, sagde Louise Christiansen blandt andet.

Også Tradiums nytiltrådte vicedirektør Rikke Herold holdt en flot tale.

– Vi og vores omverden har hele tiden vidst, at frisøruddannelsen her på Tradium kan noget og vil noget, og nu passer lokalerne også til vores målsætning om at være forrest. Et stort tillykke til medarbejdere og elever i Tradiums frisørafdeling med de meget flotte og inspirerende lokaler. Med 70 spritnye og vildt flotte betjeningspladser med tilhørende vaskefaciliteter er der nu optimale rammer om frisøruddannelsen.

Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et uddannelsesmæssigt kraftcenter, som udbyder en lang række ungdoms-, voksen- og efteruddannelser inden for det merkantile og tekniske område: hhx, htx, eux, eud og AMU. Skolen beskæftiger 500 medarbejdere og underviser 3.300 årselever på syv adresser i Randers, Hobro og Pederstrup. Tradium har en vision om at være en internationalt orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere. Læs mere på www.tradium.dk og følg os på Facebook 

Yderligere oplysninger

Uddannelseschef Charlotte Bisbjerg Nielsen, Tradium Frisør

Telefon 41 88 00 37

cbn@tradium.dk 

Fotograf: Jakob Lerche Fotografi

Se også: Ny frisøruddannelse på Tradium


ANNONCE