Annonce

The Undone Collection – Show hos Wella

The Undone Collection – Show hos Wella
21. marts 2014 bal@freemindsmedia.com

21. marts 2014

The Undone Collection S/S 14 – Show hos Wella

Wella Undone show

Wella inviterede indenfor til show, hvor der var besøg af frisør Betty Christoffersen fra SACO og Allan Kliim fra Kliim Academy, der skulle give deres fortolkning af Undone Collection. Hele 101 gæster tog plads foran scenen og kunne se gæstefrisørerne folde deres talenter ud – faktisk har Wella måtte udvidde med endnu et show, fordi dette var så populært.

Allan Kliim havde ladet sig inspirere af den engelske mud: “Den engelske mud er lidt langt og lidt tilfældigt – man klipper noget og lader noget være og det giver en super fed effekt“, sagde han. “Det er en super god idé til dem der gerne vil bevare noget længde trods alt“, tilføjede han.

Wella Undone show og kollektion Wella Undone show og kollektion

Betty Christoffersen var meget begejstret for The Undone Collection, fordi den har nogle af de samme elementer, som SACO fokuserer på for tiden: “Der er blødhed, struktur og elementer af de samme farvenuancer“.

Undone er en tendens der ses andre steder også, men i frisørbranchen skal det stadig være teknisk lækkert for at være undone.

Se også: SACOs Richard Ashforth lavede demo hos Wella

Allan Kliim kom senere ind på, at de ringer deres kunder op og spørger ind til, hvordan det går med den nye frisurer. Det gør de for at få feedback: “Der er meget at lære af kritik også for de unge frisører”. Han tilføjede at det kunne være grænseoverskridende, men det var ekstremt lærerigt.

Til sidst kom der en lille teaser for Sebastians nye crepejern, Sebastian Crimper, som er en videreudvikling af deres oprindelige bestseller.

Tekst – Anders Sørensen
Fotograf – Claus Peuckert

 

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11.
Se også www.facebook.com/WellaProDanmark

 


ANNONCE