Annonce

Switch af Kenny Aleksandr 1

Switch af Kenny Aleksandr 1
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

Switch af Kenny Aleksandr


Om Kenny Aleksandr
Kenny Aleksandr vil give sit bud på, hvordan håret kan styles, hvis man er gået hen og blevet mindre småkedelig. Følg med i Switch af Kenny Aleksandr i alle udgaver af Hair Magazine 2012. Se desuden sidste Switch af Kenny Aleksandr her!

Alberte inden jeg går i gang. Her med typisk skandinavisk blondt hår.

Inden jeg starter med at forvandle Alberte skal jeg farve mine extensions ind, jeg bruger en del blonde extensions fra B-Long hair og så bruger jeg crazy colour fra idHAIR.

Når jeg har farvet alt håret, vasket det og tørret det, har jeg nu de perfekte indfarvede extensions til at skabe resultatet med.


Jeg påfører banerne med tape i Albertes hår så det nemt kan tages af igen – dette er en rigtig god måde at prøve de stærke farver af på, hvis man ikke tør farve sit eget hår rigtigt. Det er også en måde at bruge gamle extensions på i stedet for at have dem liggende i en skuffe. Hvis man er mørkhåret kan man blege spidserne på extensions først og så farve dem ind i den farve man ønsker, før de sættes på. Brug fantasien!

 

Min inspiration er fra modeugen med modellen Chloe Nørregaard – som til daglig bor i NY og arbejder i hele verden. Chloe havde til Adidas showet fået en lidt særlig frisure – dette fik mig til at tænke kreativt og lave netop dette resultat til Switch.

Kenny Aleksandr var desuden med under modeugen!

Creative director: Kenny Aleksandr

Model: Alberte Olsen / Scoop models
Makeup assistent: Liv Tverskov Sørensen
Fotograf: Thomas Løvring www.thomasloevring.dk

 

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her!


ANNONCE