Annonce

Succesen Frisørens dag 2018!

Succesen Frisørens dag 2018!
2. juli 2018 bal@freemindsmedia.com

02. juli 2018

Succesen Frisørens dag 2018!

I sidste uge fejrede vi Frisørens dag for første gang nogensinde. Tak til alle frisører, saloner og brands, som var med til at hylde alle Nordens frisører!

Den 19. juni i år blev Frisørens dag afholdt for første gang – en dag, hvor vi hyllede og fejrede  frisører rundt om i Norden for deres vidunderlige arbejde. Vi er meget glade for, at der var så mange nordiske frisører, saloner og brands, som ville fejre dagen med os og gøre den til en succes. Vi ser frem til at fejre Frisørens dag igen til næste år sammen med jer og at gøre dagen endnu større og vigtigere for hvert år.

Vi på redaktionen fejrede dagen ved at holde en fest på kontoret, hvor vores chefredaktør Camilla Svensson holdt tale til alle nordiske frisører, som blev streamede live på vores Instagram. Her kan du gense Camillas tale:

Det var mange som delte deres fejringer på de sociale medier, i form af billeder og videoer på Instagram blandt andet under hashtagget #frisorensdag. Her kan du se bare nogle af de danske opslag, som blev delt, vil du se dem alle så tjek #frisorensdag på Instagram!


@ronnegaardcoiffure

 

@artofhairintercoiffure

 

@beachhairsondervig

 

@goldwellnordic

 

@signeeflund

@headbrands


ANNONCE