Annonce

Stjerneglans og hårinspiration fra Oscaruddelingen 2019

Stjerneglans og hårinspiration fra Oscaruddelingen 2019
25. februar 2019 Dina Boysen
Inspiration fra Oscaruddelingen 2019

25. februar 2019

Stjerneglans og hårinspiration fra Oscaruddelingen 2019

Tekst: Sofia Johansson

Siden 1929 har Oscaruddelingen været et årligt galla, der hylder filmbranchen. Det er verdens mest prestigefulde filmpris, som uddeles af det amerikanske filmakademi og ABC, og hvert år følger flere nysgerrige med i, hvem af de nominerede der hiver de forskellige priser med sig hjem.

Så nysgerrige, som vi er på vinderne, ligeså nysgerrige er vi på de mange fantastiske frisure og stylinger, der viser sig på den røde løber. Oscaruddelingen er kendt for at byde på mange flotte frisurer samt kjoler, og i år var ingen undtagelse. Vi har taget et kig på Instagram og fundet nogle af de smukke stylinger fra dette års Oscaruddeling.

Danai Gurira
Smukke Danai Gurira, fra Black Panther og The walking dead, strålede da hun trådte ind på den røde løber iklædt en guld kjole med et matchende guldsmukke i hendes lange flettede hår.

 

Vis dette opslag på Instagram

✨🌟 DANAI • OSCARS 🌟 ✨

Et opslag delt af Thomas Carter Phillips (@tcarterphillips) den

Emma Roberts
Kylee Heath stylede Emma Robert hår til dette års Oscar og delte selv et billede af resultatet. Emma er stylet med en klassisk og elegant page med håret samlet bagom ørene. Enkelhed er smukt!

Jennifer Lopez 
Den altid smukke JLo glitrede som aldrig før, da hun trådte frem i en sand discokugle på den røde løber. Hendes elegante hår var stylet af Chris Appelton til den store aften.

Linda Cardellini
Linda Cardellini, som er med i filmen “Green Book”, fik sit hår stylet af David Stanwell, der havde samlet hendes hår i en stor knold med lokker faldende langs ansigtet, hvilket indrammede hendes ansigt på fineste vis.

Lady Gaga
Lady Gaga med håret opsat i en glamourøs og tidløs Audrey Hepburn-inspireret look. Den gamle Hollywoodstil passer perfekt til den sorte, lange kjole. Elegant og utroligt smukt!

Jennifer Hudson
I en stor, iøjnefaldende rød kjole kom Jennifer Hudson svævende ind på den røde løber. Hendes hår var samlet i en stram knold, stylet af Kiyah Wright.

Del dine frisurebilleder med os!
Vi elsker at lade os inspirere af alle de smukke frisurer og stylinger,
som findes derude, og vi vil rigtig gerne se mere af netop dit arbejde!
Del dine billeder med os ved at hashtagge #hairmagazinedk, og hvem ved – måske er det netop dit look, der dukker op i vores inspirationsartikel næste gang?

ANNONCE