Annonce

Stine Goya X L’Oréal Professionnel #COLORFULHAIR – Copenhagen Fashion Week

Stine Goya X L’Oréal Professionnel #COLORFULHAIR – Copenhagen Fashion Week
22. august 2017 bal@freemindsmedia.com

22. august 2017

Stine Goya X L’Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

I anledning af at Stine Goya fejrede sit 10-års jubilæum, komponerede hun et enormt show, som egentlig mere var en kunstinstallation bestående af 3 scener, som modellerne agerede på.

Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIRStine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

Stine Goya er kendt for et særdeles smukt farverigt univers med mange mønstre og skæve detaljer. Den internationalt kendte artist Cim Mahony og hans dygtige team lavede hår på modellerne – looks der var i overensstemmelse med Goyas farverige DNA.

“Vi følte, at det ville være perfekt at integrere farve i håret som en retrospektiv reference til Stines univers igennem de seneste 10 år. Det var oplagt at arbejde med pastelfarver i forskellige nuancer, da det var Stine, som var med til at definere netop denne farvepalette som et Skandinavisk varetegn”.

Cim Mahony forklarer yderligere omkring farveprocessen og valget af produkt til det ekstraordinære modeshow;

“Vores Studio Cim Mahony head of color Sara Falkenberg, stod for indfarvning af de 30 hairpieces, som var unikke for hver enkel model. Vi brugte #Colorfulhair fra L’Oréal Professionnel, da netop denne serie er et genialt redskab til at blande os frem til smukke og helt særlige pastelfarver”.

Se også: Ganni X L’Oréal Professionnel

Stine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIRStine Goya X L'Oréal Professionnel #COLORFULHAIR

L’Oréal Professionnels nye farvepalette med syv strålende farver kan mixes og give uendelige kreative muligheder for fantastiske farveresultater. #Colorfulhair skaber cool og unikke looks fra bløde pasteller til stærke effekter, hvilket Sara gjorde brug af under Goya-showet. Sara legede med mange utraditionelle farveblandinger som lys gul, der fadede ind i en pastelblå eller en sart koral, som fadede ud i en mintgrøn eller en sart lavendel, farver der komplementerede Goyas farvestrålende kollektion.

Se også: By Malene Birger X L’Oréal Professionnel

Cim forklarer yderligere, at Stine Goyas look var ekstra spændende at arbejde med, da det er sjældent at de får lov til at arbejde med farve i forbindelse med shows. Efter at Cim og hans team havde færdiggjort 5 shows på bare to dage, spurgte vi ind til hans overordnede ’take’ på modeugen: “alt i alt var det en meget varieret modeuge, hvilket jeg elsker, da det er sjovt som frisør at skulle trække alt værktøjet op af kassen og bruge en bred vifte af sine kompetencer”.

Følg med og hold dig opdateret på de nyeste trends på Instagram: @Cimmahony @Studiocimmahony @Lorealpro

Tekst: L’Oréal Professionnel
Fotograf: Paul Venn


ANNONCE