Annonce

Step by step “Native Hair” af Morten Kongsbak

Step by step “Native Hair” af Morten Kongsbak
6. juli 2017 bal@freemindsmedia.com

06. juli 2017

“Native Hair” af Morten Kongsbak

Modellen, Kasandra, før styling        “Native Hair” af Morten Kongsbak

Min inspiration til denne step by step serie fik jeg fra en gammel film. Filmen ”Dances with Wolves” fra 1990. Specielt de mandlige indianere i filmen, har nogle vilde og rå frisurer, og med en masse fjer i håret, som jeg synes gjorde det spændende, at bruge den som inspirationskilde. Jeg tænkte, at jeg ville lave en mere nedtonet og selvfølgelig feminin frisure, med nogle elementer der kunne minde om fjer uden at bruge rigtige fjer. Jeg ville gerne have nogle skarpe inddelinger, og så synes jeg at nogle fletninger ville passe godt i forhold til mine tanker fra filmen. Jeg ville dog gerne prøve at bruge dem anderledes i denne opsætning. Så resultatet blev denne indianer look-alike hairdo.

Jeg glatter håret let igennem for at få skællaget lagt ned og få en blankere overflade. Jeg laver mine inddelinger og laver en hestehale ved hver af dem.
Jeg bruger en hårlak og spidskam til at få
små fimrehår på plads.
Hver hestehale flettes.
Hestehalen på baghovedet samler jeg i en lille stram knold. Hestehalen på siden af hovedet fører jeg
tilbage og sætter fast ved knolden.

Læs også: “Concrete Hair” af Morten Kongsbak

Jeg deler toppen fra så jeg kan flette den til sidst. Toppen deler jeg ind i fem små inddelinger.
Hver af de fem inddelinger fletter jeg i en fletning hver. Til sidst begynder jeg, at arrangere de fem fletninger.


“Native Hair” af Morten Kongsbak

Læs også: Morten Kongsbak – Modsætninger mødes

Hår: Morten Kongsbak
Foto:
Mynte Lagoni
Model:
Kasandra fra Scoop Models

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 5. udgave 2015


ANNONCE