Annonce

Spring is coming – inspiration fra Instagram

Spring is coming – inspiration fra Instagram
12. februar 2019 Sascha Tejlmann
Spring is coming - inspiration fra Instagram

12. februar 2019

Spring is coming!

Tekst: Sascha Tejlmann

Mange siger, at ”blondes have more fun”, men det skal vi ikke gøre os kloge på. Nu går vi lysere tider i møde, så lad os kigge lidt på de lyse lokker. Vi har været et smut forbi Instagram og fundet fem flotte blonde frisurer i forskellige nuancer.

@a.b.hair
Ashley Brown kommer fra Toronto i Canada, og så er hun balayage og blonde specialist. Det er vi slet ikke i tvivl om, når vi ser denne smukke askblonde balayage, som hun har lavet. Den kolde tone passer perfekt til det blonde hår.

@salsalhair
I det varme og solrige Los Angeles er der ikke meget sne og is. Det betyder dog ikke, at de holder sig fra det iceblonde hår. Her er det mexicanske Sal Saledo, som ejer salonen NOVA i L.A., der står bag denne isblonde farve.

@midtownhaircompany
Det blonde hår findes ikke kun i kolde toner men kommer også i varme, smukke nuancer perfekt til foråret og de lysere og varmere tider, som vi bevæger os mod. Ligesom denne gyldenblonde farve, som Midtown Hair Company står bag.

@hartmannschaefer
Den danske salon HartmannSchäfer, der ligger i København, har gennem vores hashtag delt denne smukke og varme balayage med os. De honninggyldne lokker får os til at drømme om sol, sommer og lækre drinks ved en pool.

Vis dette opslag på Instagram

Balayage and soft layers 💕 Swipe for before ➡️

Et opslag delt af HartmannSchäfer (@hartmannschaefer) den

@jessglazasaloncentric
Babylights er en teknik, der virkelig har vundet indpas i salonerne, og vi er også helt vilde med det naturlig spil, som håret får. Se bare her, hvor amerikanske Jessica Glaza virkelig har givet den gas med babylights for en smuk, beige tone.

Del dine frisurebilleder med os!
Vi elsker at lade os inspirere af alle de smukke frisurer og stylinger,
som findes derude, og vi vil rigtig gerne se mere af netop dit arbejde!
Del dine billeder med os ved at hashtagge #hairmagazinedk, og hvem ved – måske er det netop dit look, der dukker op i vores inspirationsartikel næste gang?

ANNONCE