Annonce

SPECTRUM OF STYLING – Goldwell Education Plus App

SPECTRUM OF STYLING – Goldwell Education Plus App
8. november 2016 bal@freemindsmedia.com

08. november 2016

SPECTRUM OF STYLING

Udforsk en ny kreativ dimension med den nye feature i Goldwell Education Plus App!

Bliv en sand stylingekspert – med et inspirerende katalog af looks og en smart blanding af teknikker, produkter og værktøjer.

Goldwell Education Plus App med SPECTRUM OF STYLING

Opdag en ny, cool og smart måde at lære på med Goldwell Education Plus App. Denne nye digitale fremgangsmåde åbner op for et helt nyt stylingunivers for frisører verden over og er bygget på intuitiv viden med adgang 24/7. Den traditionelle ”trin-for-trin metode” er blevet erstattet af innovative, korte og “straight-to-the-point” teknikvideoer og forklaringer, der hjælper frisører med at blive ægte stylingeksperter.

Spectrum of Styling indeholder alle relevante oplysninger om StyleSign brandet og gør det muligt for frisører verden over at udvide deres færdigheder og ekspertise inden for styling samt at drage fordel af den omfattende vidensbank. Topstylister har udviklet forskellige stylingteknikker inden for krøllede, bølgede, voluminøse, glatte og strukturerede looks, der præsenteres i korte, illustrative videoklip (26 i alt) og understøttes af de ideelle StyleSign produkter og værktøjer.

Se også: ‘IN·FLUX’ Collection og ’Modern Monochromatics’ fra Goldwell

Goldwell Education Plus App med SPECTRUM OF STYLING Goldwell Education Plus App med SPECTRUM OF STYLING

En smart blanding af teknikker, produkter og værktøjer, såvel som topstylisternes vigtigste tips til hvordan man opnår succes, gør StyleSign Spectrum of Styling til noget helt specielt – nøglen til at hjælpe frisører med at opnå de mest fantastiske stylingresultater for deres kunder og blive en sand stylingekspert.

Download Goldwell Education Plus App og opdag Goldwell Spectrum of Styling:

I Google Playstore og iTunes
 


ANNONCE