Annonce

Skab en frisure som afspejler forårets farver og tendenser

Skab en frisure som afspejler forårets farver og tendenser
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

FACEBOOK KONKURRENCE

Skab en frisure som afspejler forårets farver og tendenser og vær med i konkurrencen om hotte forårsnyheder fra Jaguar!

I denne udgave af Hair Magazines facebook konkurrence bliver den flotteste forårsfrisure kåret, så er det dig, som står med idéen til, hvordan man skaber en smuk frisure, der afspejler foråret farver og tendenser, så kan du blive den heldige vinder af smukke præmier fra Januar!

SÅDAN DELTAGER DU
Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skabe en frisure, som afspejler forårets farver eller tendenser og derefter uploade et billede af den på Hair Magazines facebook fanside: www.facebook.com/hairmagazine.dk. Vedlæg gerne en kort beskrivelse af, hvad der gør din frisure speciel samt et svar på, hvorfor netop du skal vinde. Det er et krav, at frisuren du uploader, er lavet af dig selv, samt at du er enten frisør eller frisørelev.

Når du har uploadet dit bud på facebook, bedes du sende en e-mail med dine kontaktoplysninger, dit billede samt navn på model og fotograf til at@freeminds.dk.

1. Præmie: Som speciel edition, har Jaguar udbudt en glitrende accessory i ædelt slangeskindsdesign – Green Mamba. Ved denne eksklusive belægning opnår saksen en glat, modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade. Saksemodellen er mild mod huden og beskyttet mod nikkelallergi. De konvekse klinger med fuldt integrerede knive samt hulslibning og honing af begge klinger giver ideelle forudsætninger for alle klippeteknikker. Naturligvis også perfekt egnet til slicing. Det ergonomiske greb med afvinklede tommelfingerøjer for fuldstændig afslappet arbejdsstilling runder pakken af.
Værdi: 1700,-

2. Præmie: Holster “Green Mamba”: Trendy hylster med ”Green Mamba“-design. Hylsteret har fire stropper, som er beregnet til sakse, klips, kamme, børster eller andre redskaber.
Værdi: 205,-

3. Præmie: JAGUAR præsenterer den nye kamserie CARBON-LINE. Saksespecialisten fra Solingen udvider sortimentet med den nye kamserie CARBON-LINE. 4 forskellige, matsorte modeller kan fås samlet i et praktisk etui. Serien omfatter en skaftekam, en spidskam samt to klippekamme (7’’ und 8.5’’). Carbon er et ekstremt varmemodstandsdygtigt, formstabilt og let materiale. Det særlige ved Jaguar CARBON-LINE: Tandspidserne er afrundede ved håndarbejde og er skånende for hovedbund og hår.
Værdi: 185,-

KÅRING
Konkurrencen løber fra 6. marts 2012 til 21. april 2012 kl. 12, hvorefter vinderne kåres og offentliggøres på facebook.

Vinderbillederne vil blive vist i næste udgave af HairMagazine og vil derfor nå ud til flere tusinde frisører landet over!

Klik ind på Hair Magazines facebook fanside og deltag i konkurrencen allerede nu!

Generelt: Medmindre andet er angivet, afgøres konkurrencerne ud fra en subjektiv vurdering af redaktionen. Det er nødvendigt at have en profil på facebook samt at være fan af hair magazine for at kunne deltage i konkurrencen. Konkurrencen er forbeholdt frisører og frisørelever.

 


ANNONCE