Annonce

Signe Eflund: Jeg har det bedst, når der sker noget

Signe Eflund: Jeg har det bedst, når der sker noget
4. april 2018 bal@freemindsmedia.com

04. april 2018

Signe Eflund: Jeg har det bedst, når der sker noget

Signe Eflund har ingen stopklods, og så har hun udviklet sin egen filosofi: Man skal være den person, man er! Ansvarlighed og tillid er fundamentet for Signe, uanset om hun har kunder i salonen, styler celebrities til et photoshoot eller er backstage til et stort show – og hun tager gerne alle faglige udfordringer op.

Signe Eflund: Jeg har det bedst, når der sker noget”Jeg har altid følt mig som den unge. Nu føler jeg mig som den gamle, og det er vildt dejligt”. Signes forbillede er Gun-Britt. ”Hun er ”fucking sej”. Det, der er inspirerende, er, at hun stadig er her og stadig er synlig i branchen. Jen Atkin ser Signe op til i forhold til de sociale medier, som hun er super god til.

”Jeg føler, jeg allerede har nået min drøm. Så nu er det tid til at drømme videre. Det siger Signe Eflund, der driver Wooma Studio sammen med Neel Boje. Der bliver talt en del, og tingene står bestemt ikke stille hos Signe. Det gør ideerne og de udfordringer, hun hele tiden giver sig selv, heller ikke, og efter vi har talt på cafeen over for salonen i Studiestræde, skal der laves ”insta-stories”.

Der er ingen tvivl om, at Signe har det bedst, når der sker noget, og det medgiver hun også gerne. Hun er udadvendt, farverig, talende og ikke til at komme uden om. Det er helt klart også årsagen til, at hun er nået dertil, hvor hun er i dag – i en alder af 32 år.

Se også: Festival Looks af Signe Eflund featuring Redken City Beats

Allerede som 15-årig fandt Signe sin vej ind i frisørfaget. Hun blev tilbudt et fritidsjob i salonen hos sin mors veninde, Karin Nørremark. ”Interessen for faget har altid været der, så det var jeg helt klar på”, siger Signe. Igennem teenageårene brugte Signe al sin tid på at dygtiggøre sig. Hun tog ekstra jobs som frisør og make-up artist på teatre, backstage på shows og mange andre steder, så snart hun kunne komme til det. Hun levede og åndede for frisørverdenen, og for at blive så god som overhovedet muligt i alle aspekter af faget.

”Jeg kunne vågne om natten med en opskrift på farve til en kunde, jeg skulle have dagen efter. Jeg brugte al min tid – alle fritimer, og til jul ønskede jeg mig kun ting, jeg kunne bruge til at dygtiggøre mig i frisørfaget”, fortæller Signe.

Tekst: Pia Finne
Foto: Claus Peuckert

Artiklen er længere – læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Signe Eflund: Jeg har det bedst, når der sker nogetSigne poster insta-stories, når der sker noget i salonen, der skal vises frem, og det er ofte. Hun er på alle de sociale medier, og telefonen er hendes tro følgesvend.

Signe Eflund: Jeg har det bedst, når der sker nogetWooma ligger i en baggård på Studiestræde i indre København, og her besøger celebrities jævnligt salonen.

Signe Eflund og Neel Boje har Wooma sammen. De lærte hinanden at kende på frisørskolen, og allerede dengang blev grunden lagt til den succes, de to har i dag.
Signe Eflund og Neel Boje har Wooma sammen. De lærte hinanden at kende på frisørskolen, og allerede dengang blev grunden lagt til den succes, de to har i dag.

Læs hele artiklen i vores online magasin – klik her!


ANNONCE