Annonce

Show hos Wella – med Stephen Mackinder

Show hos Wella – med Stephen Mackinder
15. april 2014 bal@freemindsmedia.com

15. april 2014

Show hos WellaStephen Mackinder på besøg

Omkring 60 frisører havde fornøjelsen af at deltage i Wella’s arrangement med
lækker tapas, goodiebags og gode råd fra Stephen Mackinder.

Stephen Mackinder besøgte Wella til en snak om Sassoon

Stemningen var helt fantastisk i Wella’s lokaler i Brøndby denne aften. Studiet summede af forkælelse, hygge og ægte Sassoon inspiration.

Der blev blandt andet snakket om Chromatology fra Sassoon. En lækker hårfarve til frisøren, der tænker ud af boksen. Med denne farve kan frisørerne virkelig udtrykke deres kreativitet.

Der er ingen farvekoder at tage udgangspunkt i – det er helt op til den enkelte frisør at sætte sit præg på farven“, siger Benjamin Martin, Wella’s Nordic Capability Trainer.

Det blev understreget, at Sassoon skal være lækkert og eksklusivt, men at der findes forskellige kunder. Nogle kunder vil hellere farves med ColorID, mens andre ønsker at bruge tiden og benytte de traditionelle folie farver. Til dette arrangement var alle modellernes farver lavet er Sara Falkenberg, Sassoon Educator DK.

Stephen Mackinder viser teknik på højt niveau.
Stephen Mackinder fortæller, at rød er en af hans favoritter.

Det kan være svært at sælge idéen om, at kunden skal farves rød, men det er klart en af Stephen Mackinders favoritter.

“Hvis frisuren er en statement i sig selv, er farven ikke nødt at være så fremtrædende, ellers må farven gerne være kickass”, som Stephen Mackinder udtrykker det.

Sassoon er eksklusivt og lækkert, men handler også om præcisions klipning som klæder kunden.

Benjamin Martin og Stephen Mackinder snakkede på scenen om vigtigheden af at kunne lave en ordentlig blowdry og hvordan de som helt unge frisører blev pisket til at mestre det: “En dårlig blowdry får en lækker frisure til at se almindelig ud, men det virker ikke den modsatte vej rundt”, slutter Mackinder.

 

Tekst – Anders Sørensen
Fotograf – Claus Peuckert

 

For mere information om Sassoon kontakt P&G Salon Professionals kundeservice på tlf. 33 26 91 12 eller besøg www.sassoon.com

 

Se flere frisørartikler om frisørkurserfrisørshows og hårmode her!


ANNONCE