Annonce

Sebastian Professionals internationale event i Berlin – frisørshow Re-Charge verdenspremiere

Sebastian Professionals internationale event i Berlin – frisørshow Re-Charge verdenspremiere
6. februar 2017 bal@freemindsmedia.com

06. februar 2017

Internationalt Sebastian Event – The Berlin Edition

Berlin er en by fyldt med kunst, individualitet og entreprenørskab. En stor del af kreativiteten kommer fra byens puls, som kombineres med områder, hvor naturen finder sted, giver pusterum og energi. Det var Berlin, der lå til grund for Sebastian Professionals seneste coffee table book og var derfor også et oplagt valg for årets internationale event. 400 sortklædte frisører, hvoraf cirka 100 fra Norden, deltog i eventet, som foregik i to dage og afsluttedes med verdenspremieren på kollektionen Re-Charge.

 
400 frisører fra hele Europa tog til Berlin for at deltage i det internationale Sebastian-event.


På Urban Playground stod Michael Polsinelli og stylede modeller fra den seneste kollektion Re-Charge.

Efter at være fløjet ind fra alle Europas hjørner og samledes på Leonardo Hotel i Berlin, var alle spændte på programmets første punkt; Urban Playground. Her fik frisørerne kendskab til forskellige lokale foretagender og urbane produkter, som blev præsenteret i Sebastians coffee table book. Her fandtes tøj, cykler, smykker, juice og midt i det hele stod Sebastian Professionals Global Creative Directors Shay Dempsey og Michael Polsinelli.

Begge hårartister, der bor i Los Angeles, ser Berlin som sit andet hjem. I løbet af dagen stod de på scenen midt i lokalet og klippede og stylede modeller i looks fra den seneste kollektion Re-Charge.

– Inspirationen til Re-Charge kom fra en idé fra vores internationale team, som vi siden byggede videre på, fortæller Shay Dempsey. Det var længe siden, vi havde lavet en kollektion med fokus på klippeteknikker. Den seneste kollektion Eclectic handlede mere om styling, og derfor ville vi gøre det mere simpelt og anvendeligt for frisørerne denne gang.

Individualitet og hurtig forandring
De fortæller, at de tydeligste trends er et stort fokus på individualitet, og at store forandringer sker hurtigt. Derfor måtte frisurerne enkelt kunne ændres og tilpasses forskellige stile.

– Der er sket en revolution i forhold til, hvordan vi kommunikerer, siger Michael. Alle har nu en platform, hvor de kan udtrykke sig selv, og det påvirker frisørerne. Tidligere var det frisørerne, som påvirkede konsumenterne, men nu er det sket et skift i rollerne. Vi må forstå den nye generations ønsker og behov, men samtidig også inspirere dem og give noget tilbage.

Efter en tiltrængt power nap og re-styling afsluttedes første dag med en udsøgt middag oplyst af stearinlys. Stemningen var festlig rundt om langbordene og fællesskabet blandt frisører fra hele Europa, der deler de værdier Sebastian repræsenterer, var inderlig.

Benjamin Martin var vært for eventet, der blev afholdt i en business workshop, og var ansvarlig for eventets højdepunkt; Re-Charge SS´17 Show.   På Urban Playground fandtes masser af lokale foretagender, som repræsenterer Sebastians livsstil, blandt andet bogshoppen Do You Read Me?

Business, hands-on og guidet tur
Anden dag startede med en Business Workshop, som blandt andet blev ledt af tidligere Nordic, og nu mere Global, Capability Trainer Benjamin Martin. Mange frisører havde booket sig ind på en hands-on workshop sammen med Sebastians International Artists. Her kunne de lære, step by step, at skabe et af de looks fra kollektionen Re-Charge, men på sin egen måde.

De, der ikke deltog i workshoppen, fik en guidet tur i Berlin med lidt anderledes seværdigheder. Efter en inspirationsrig dag var det tid til at lade op til aftenen og verdenspremieren på Re-Charge.

Se også: ‘RE-CHARGE’ SS17 af Sebastian Professional


Det var fuldt hus, da Global Capability Trainer Benjamin Martin afholdt en business workshop.

 
Mange af frisørerne deltog i en hands-on workshop, der blev ledt af Sebastian International Artists. 

Verdenspremieren for hele verden
I et industrielt lokale ved Alexanderplatz var stemningen i top, da uret talte ned, og de første modeller gik ud på scenen. Det var ikke kun de sortklædte frisører, der tog del i verdenspremieren. Hele showet blev sendt live via Sebastian Professionals Facebookprofil, så hele verden kunne være med.

Til lyden af elektronisk musik kom fire internationale Sebastianartister, La Toya Velberg fra Holland, Riadh El Hendi fra Frankrig, Brad Lepper fra New Zealand og Reto Camichel fra Sydafrika, ud på scenen med hver sin model. Med perfekt præcision med både knive og sakse skabte de fire klipninger fra kollektionen. Frisurerne fik siden ny energi med hjælp fra styling med Sebastians ikoniske produkter, som inspireredes af naturen.

Michael Polsinelli og Shay Dempsey tog sammen plads på scenen og skabte en ny stil på en model ved hjælp af barbermaskiner og barberblade. I modsætning til resten af kollektionen var denne kreation formodentligt ikke lige så brugbar i salonerne, men at se Michael og Shay arbejde, have det sjovt og skabe sammen var noget udover det sædvanlige.

Missede du showet? Se SS17 Re-Charge Collection Reveal Live her


De internationale Sebastianartister La Toya Velberg fra Holland, Riadh El Hendi fra Frankrig, Brad Lepper fra New Zealand og Reto Camichel fra Sydafrika, roterede på scenen og skabte frisurer fra kollektionen Re-Charge.


Michael Polsinelli og Shay Dempsey skabte en kreativ stil på scenen under showet, da Re-Charge havde verdenspremiere. Showet blev live-sendt, så hele verden kunne være med.


Re-Charge er en nedtonet kollektion med anvendelige frisurer og stylinger.

Inspiration og nye idéer
Blandt de danske frisører var Ole Knudsen fra KlipIn i Holbæk med et par kollegaer fra salonen, og de var alle meget tilfredse med dagene i Berlin.

– Jeg valgte at tage med til Berlin fordi jeg vil se det nyeste først og inspireres til min forretning. Det bedste var absolut showet til sidst og alle de nye idéer omkring konsultationer. De vender rundt på det hele, og ser det på en helt anden måde. Nu skal vi hjem og fortælle alle i salonen, hvad vi har været med til.


Camilla Pedersen, Ole Knudsen og Nicolai Mangor Nielsen fra KlipIn i Holbæk var med i Berlin.

Se flere billeder her:

Tekst og fotograf: Camilla Svensson (red. Sascha Tejlmann)


ANNONCE