Annonce

Sebastian Professional var officiel hårsponsor til Bruuns Bazaar SS16 show ved Copenhagen Fashion Week

Sebastian Professional var officiel hårsponsor til Bruuns Bazaar SS16 show ved Copenhagen Fashion Week
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

Sebastian Professional var officiel hårsponsor til Bruuns Bazaar SS16 show ved Copenhagen Fashion Week

Let, naturlig og moderne var nøgleordene til Bruuns Bazaar SS16 look, hvor Sebastian Professional arbejdede backstage og havde ansvaret for stylingen af modellernes hår.

Da Bruuns Bazaar præsenterede deres SS16 kollektion under Copenhagen Fashion Week 2015 skabte Sebastian Professional et hårlook, som komplimenterede kollektionen.

Looket var let og naturligt, men samtidig moderne og ultra feminint til pigerne og maskulint til drengene. Bag kulissen arbejdede et stort team på 12 stylister og frisører, deriblandt Wella’s Nordic Capability Trainer, Benjamin Martin, samt den dygtige og anerkendte stylist Nina Larsen.

De flotte og naturlige looks blev skabt med Sebastian Professional Stylbrid 9, som tilfører en naturlig tekstur, samt den nye Sebastian Professional Eruptek, der blev brugt i længderne til at samle håret og tilføre en naturlig mat tekstur.

Herunder følger en guide til et af lookene:

Step-by-Step – female: 

Her er en nem step-by-step guide til en naturlig, moderne og enkel opsætning.  

1. Børst dit hår godt med en bred børste. Spray en let mousse såsom Sebastian Professional Stylbrid 9 i håret for at skabe en naturlig tekstur.  

2. Lav en blød og naturlig midterskilning og stryg håret bag ørene. Til slut anvendes en lille smule af den nye Sebastian Professional Eruptek i længderne, som derved samler håret og tilfører en naturlig mat tekstur.  

3. Saml håret i nakken i en hestehale og sno 2 gange til venstre før en elastik sættes rundt om den naturlige knold. Lad få tilfældige totter blive hængende for at skabe det helt rigtige naturlige look. 

Step-by-Step – male: 

Opnå wetlook med texture.

1. Gør håret fugtigt med vand.

2. Kom en smule Resintek i hænderne og fordel produktet i håret.

3. Brug derefter en bredtandet kam og red håret stramt tilbage. For at holde formen kan der bagefter med fordel fønnes med svag styrke på håret. Føn i samme retning som hårstylingen.

Fotograf: Morten Bentzon

Tekst: Wella + Anders Sørensen


For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11. Læs mere på www.facebook.com/SebastianProDanmark  

  ANNONCE